понедельник, 18 декабря 2017 г.

marinade_putenschnitzel

Marinade putenschnitzel

1 c. plain bread crumbs

1/4 c. dry white wine

In large frying pan take a little oil or butter; wait until hot and slowly fry meat until done. Transfer meat to hot platter. In pan add the white wine and capers. Deglaze frying pan for few minutes; pour over meat. Serve with home-fried potatoes and salad.

You also may substitute boneless pork chops for turkey breast. Pound the pork chops very thin before breading or cook in oven until well done.

COPYRIGHT © 2017 The FOURnet Information Network | Privacy | TalkFood

Marinated turkey breast

  • 4 turkey breasts (150 g each)
  • 100 g carrots
  • 100 g leek
  • 100 g onions
  • 1 clove of garlic
  • 2 tablespoons balsamic vinegar
  • 3 tablespoon oil
  • 400 ml Hela Barbecue Spice Ketchup
  • 5 g salt

Grate the garlic and mix with Hela Barbecue Spice Ketchup, balsamic vinegar and salt, then put the meat into the marinade.

Chop the vegetables, fry in a pan and take out. Take the meat from the marinade and fry in the pan, then add the marinade and the vegetables.

Gegrillte Asien - Putenschnitzel

Zutaten für 1 Portionen

Marinade aus den angegebenen Zutaten bereiten und das Putenfleisch darin einlegen.

Geräte und Anmerkungen des Autors

Du benötigst: GerГ¤te

Hast Du dieses Rezept ausprobiert? Hier markieren.

Kommentare zu Gegrillte Asien - Putenschnitzel

Das Rezept wurde in 10 Rezeptboxen gespeichert. Liste ansehen

Hol dir den kostenlosen Newsletter (18.810 Abonnenten)

Leicht Rezepte

Klare Geflügelsuppe

Eine klare Geflügelsuppe ist gesund und schmeckt. Das Rezept kann mit beliebiger Suppeneinlage serviert werden. Zutaten für 4 Portionen 1 Stk Hühnerbrust.

25 Mai 2014 - 18:19:14

Faschingskrapfen Mit Trockengerm

Das Rezept von den Faschingskrapfen mit Trockengerm wird ihre Lieben in der Faschingszeit begeistern. Zutaten für 12 Portionen 1 Stk Eigelb 200.

18 Januar 2014 - 11:35:26

Chili Con Carne Mit Faschiertem

Besonders für viele Gäste ist das Rezept vom Chili con Carne mit Faschiertem ideal. Kann man schon am Vortag zubereiten. Zutaten für 4 Portionen 1.

24 Januar 2014 - 10:48:41

Faschingskrapfen Mit Dinkelmehl

Faschingskrapfen mit Dinkelmehl schmecken genauso köstlich, wie Krapfen aus Weizenmehl. Hier unser Rezept. Zutaten für 10 Portionen 20 g Butter (weich).

20 März 2014 - 18:37:12

Chicken Nuggets Mit Selbstgemachten Pommes Frites

Überraschen Sie Ihre Liebsten mit dem Rezept für Chicken Nuggets mit selbstgemachten Pommes frites, ein Schmaus nicht nur für Kinder! Zutaten für 4.

27 Februar 2015 - 19:24:36

Klare Kalbssuppe

Eine klare Kalbssuppe kann mit beliebiger Suppeneinlage serviert werden. Für das Rezept benötigt man über zwei Stunden Kochzeit. Zutaten für 4 Portionen.

14 April 2014 - 22:17:30

Holunderblütensirup

Für einen köstlichen Holunderblütensirup muss man 3 Tage Stehzeit berechnen. Das Rezept ist ein toller Durstlöscher in der heißen Jahreszeit. Zutaten.

20 Februar 2015 - 15:25:59

Süße Blätterteigschnecken

Eine wahre Verführung sind diese süßen Blätterteigschnecken. Versuchen sie das Rezept zur nächsten Kaffeejause. Zutaten für 4 Portionen 1 Stk .

11 März 2015 - 15:33:53

Feigen Mit Ziegenkäse Und Honig

Feigen mit Ziegenkäse und Honig sind eine tolle Vorspeise oder kleine Snack am Abend. Hier unsere Rezept - Idee. Zutaten für 2 Portionen 6 Stk Feigen.

15 Juni 2014 - 17:34:50

Vegane Faschingskrapfen

Für Menschen die generell Tierprodukte ablehnen, haben wir ein tolles Rezept von den veganen Faschingskrapfen. Zutaten für 4 Portionen 1 Pk Germ .

Marinade für Putenschnitzel - ein Rezept

Für viele sind sie das Wichtigste bei der Zubereitung von Fleisch jeglicher Art, es handelt sich dabei um die Marinaden. Während man diese zuvor fast ausschließlich beim Grillen verwandt hat, wird sie nun immer mehr auch in der Küche eingesetzt. Geflügelfleisch eignet sich hier besonders gut. Wie man zum Beispiel eine Marinade für Putenschnitzel herstellt, dies soll Ihnen nachfolgend aufgezeigt werden.

  • 4 Putenschnitzel
  • 200 ml Rapsöl
  • 1 Teelöffel Paprika
  • 1 Teelöffel Curry
  • 1 Teelöffel Salz
  • 100 ml Ananassaft

Geflügel, egal ob Pute oder Huhn, wird immer mehr verzehrt. Menschen, die dem Schweine- und Rindfleisch abgeschworen haben, bevorzugen es ganz besonders. Da Putenfleisch jedoch von Natur aus etwas wenig Geschmack enthält, werden hier gerne Marinaden verwendet.

Bekömmliche Marinade für Putenschnitzel

  1. Nehmen Sie eine Plastikschüssel mit Deckel und geben das Rapsöl hinein.

Schweinesteaks oder Würstchen sind Ihnen zu fettig zum Grillen? Versuchen Sie es doch …

THERMOMIX ® REZEPT

Grillmarinade (lecker für Putenschnitzel, wird besonders Zart)

  • 50 g Olivenöl
  • 30 g Senf, scharf/mittelscharf
  • 30 g Ketchup, evtl. selbstgemacht
  • 2 TL Honig
  • 2 TL Salz
  • 1 TL Currypulver
  • 1 TL Pfeffer

Zubereitung

Alle Zutaten in den TM geben und kurz auf Stufe 4 verrühren.

Fleisch über Nacht oder mind. für 3-4 Std marinieren.

Fleisch wird superzart

Wir hatten Putenschnitzel.

viel Spass beim ausprobieren

Dieses Rezept wurde dir von einer/m Thermomix-Kundin/en zur Verfügung gestellt und daher nicht von Vorwerk Thermomix getestet. Vorwerk Thermomix übernimmt keinerlei Haftung, insbesondere im Hinblick auf Mengenangaben und Gelingen. Bitte beachte stets die Anwendungs- und Sicherheitshinweise in unserer Gebrauchsanleitung.

Anderen Benutzern gefiel auch.

Kommentare

Ich mache die Marinade für Grillfleisch , oder.

Ich mache die Marinade für Grillfleisch , oder auch für Fleisch , dass ich brate. Alles damit ist super lecker und ich tue mich wirklich mittlerweile sehr schwer ,schon vorab mariniertes Fleisch zu kaufen .

Leckere Geflügelmarinade, alle Zutaten sind.

Leckere Geflügelmarinade, alle Zutaten sind auch im Haushalt

Superlecker.

Die Marinade ist super! .

Die Marinade ist super!

Man muss allerdings beim OptiGrill aufpassen dass die Marinade nicht verbrennt und schwarz wird.

Boah. war die lecker!! .

Boah. war die lecker!!

5 Sterne und gleich abgespeichert!

Keep calm and cook on

Super, ich habe noch dazu 1 tl. Meerrettich.

Super, ich habe noch dazu 1 tl. Meerrettich genommen

Super lecker auch für die Pfanne.

Super lecker auch für die Pfanne.

Wunderbare Marinade

Tolles Rezept. Wir marinieren

Tolles Rezept. Wir marinieren auch unsere Schweine-Halsgrat-Schnitzel damit. Die Gewürze variieren ich nach Appetit und statt Ketchup nehme ich auch mal die Chilli Grillsoße oder was sonst im Haus ist. Aber ich halte mich an die Grundlage, denn die macht diese perfekte Konsistenz der Marinade aus. Vielen Dank für das Rezept.

Hmm, lecker lecker

Hmm, lecker lecker lecker.

Gestern habe ich die Marinade für Putenschnitzel zubereitet, sehr sehr lecker und empfehlenswert .

Liebe Grüße aus dem schönen Braunschweig

Sandra mit ihrem "Erwin"

Sehr lecker! Hab's ein

Sehr lecker! Hab's ein bisschen "frei Schnauze" zusammengerührt. Statt Honig hatte ich Agavensirup und statt Currypulver Paprikapulver und statt Salz Sojasauce. Hab mein Putengeschnetzeltes auch nur eine Stunde mariniert und dann in der Pfanne gebraten. Echt gut!

16.04.2016: Habe gerade gut

16.04.2016: Habe gerade gut 700g Putengeschnetzeltes eingelegt. Statt Salz habe ich etwas Sojasauce und etwas Worcestersauce genommen. Auch noch zusätzlich etwas geräuchertes Paprikapulver + Paprikapulver edelsüß und eine gute Messerspitze Chilipulver. Fleisch bleibt bis morgen in der Marinade. Bin schon seht gespannt wie es dann schmeckt.

17.04.2016: Heute das Geschnetzelte im Einlegeboden auf Dauerbackfolie (im Varoma war gemischtes Gemüse) für 28 Min. gegart. Geschmacklich traumhaft und absolut zart und saftig. Werde nur das nächste Mal etwas weniger Öl verwenden. Ansonsten alles absolut top.

Habe die Marinade auch ohne

Habe die Marinade auch ohne den TM gemacht. 800 g Hähnchen-Minutensteaks 4 Std. mariniert und dann in der Pfanne gebraten. Das Ergebnis ist allemal 5 Sterne wert. Werde es auch mit anderem Fleisch probieren und die Variante mit Paprika. Danke für das Einstellen.

Hallo, habe Deine Marinade

habe Deine Marinade gemacht wie angegeben, nur mit Paprikapulver und einen viertel Teelöffel Rosenpaprikapulver. Habe mein Fleisch (Putensteak und Schweinerückensteack) damit knapp 24 Std eingelegt und was soll ich sagen, wirklich total zart und lecker.

Ich kauf auch nie mehr vormariniertes Fleisch!!

Superlieben Dank für das Rezept.

Eine richtig leckere

Eine richtig leckere Marinade. Das Fleisch wird total zart.

Tolles Rezept! Das ist mal

Tolles Rezept! Das ist mal ein leckeres Rezept, das auch ohne Bier auskommt und somit zur glutenfreien Ernährung passt. Vielen Dank.

Bombe! Alles genau nach

Bombe! Alles genau nach Rezept gemacht! Wir haben Hänchenminutensteaks darin eingelegt, das war sowas von lecker!

Vielen Dank für das Rezept!

Perfekt Das Fleisch wir

Perfekt Das Fleisch wir superzart und ist einfach nur lecker

Super lecker danke fürs

Super lecker danke fürs Einstellen

Der Knaller - mit Curry zu

Der Knaller - mit Curry zu Putenschnitzel - mit Paprika zu Lamm getestet. Super Lecker - super Zart

Ich habe auch Paprikapulver

Ich habe auch Paprikapulver statt Currypulver genommen und es hat wirklich suuuuuuper, lecker geschmeckt. Die gibts auf jeden Fall wieder.

So leckere Putenschnitzel hab

So leckere Putenschnitzel hab ich ja noch nie gegessen. Sau lecker und zart.

Zutaten hatte man im Haus. Hatte jetzt Gewürzketchup genommen.

Marinaden mach ich jetzt nur noch selbst. Jammi.

Danke fürs Rezept.

Tolles Rezept! keine

keine exotischen Zutaten. schnell gemacht und super lecker! Danke fürs Einstellen!

Richtig gut,unsere Gäste

Richtig gut,unsere Gäste waren begeistert.

Vielen Dank für das Rezept.

Vielen Dank für das Rezept. Wir haben statt Curry Paprikapulver genommen. War seeeeehr lecker!

Super einfach, super lecker!

Super einfach, super lecker!

Hab die doppelte Menge

Hab die doppelte Menge verwendet, um dünne Rinder-Minutensteaks darin über Nacht einzulegen. Fand's meeega, da können sich die "fertig-marinierten" aus dem Laden 'ne Scheibe von abschneiden.

Wirklich lecker auch bei

Wirklich lecker auch bei Hähnchenkeulen oder Hähnchenflügeln. Gibt es morgen wieder!

Super! Ab jetzt lege ich das

Super! Ab jetzt lege ich das Fleisch nur noch selber ein, da weiß man was man bekommt!

Hallo muss jetzt auch mal

Hallo muss jetzt auch mal schreiben .Also die Marinade ist echt lecker und das Fleisch super zart.

Ich habe am Wochenende

Ich habe am Wochenende verschieden Marinaden für Hähnchenfbrustfilets ausprobiert, diese hat uns am Besten geschmeck. Gerne 5 Sterne!

Super lecker, statt Curry

Super lecker, statt Curry auch mal mit Paprika versuchen! Habe Lachssteaks damit mariniert, prima! Danke

Sehr lecker, ich habe einfach

Sehr lecker, ich habe einfach Hähnchenkeulen damit mariniert.

Wird es öfter geben.

Danke für das Rezept.

Hallo zusammen! Einfach nur

Einfach nur super lecker und ganz einfach!

Wird es nun öfters geben, daher 5 Sterne von mir!

Dine79

Nie wieder fertig marinierte

Nie wieder fertig marinierte Steaks. Diese Marinade ist der Hammer. Freu mich schon aufs nächste Grillen

Die Marinade ist genial. Wir

Die Marinade ist genial. Wir kaufen kein fertig mariniertes Fleisch mehr. Auch unsere Gäste waren total begeistert. Manchmal gebe ich noch etwas Paprika edelsüß dazu

Das Rezept hört sich super

Das Rezept hört sich super an. Wie lange ist die Marinade wohl haltbar? Möchte sie nämlich gerne mit noch anderen "TM Erzeugnissen" verschenken.

Dieses Rezept bekommt von mir

Dieses Rezept bekommt von mir eine 1*****. Endlich mal ein leckeres Rezept für eine selbstgemachte Grillmarinade, die auch Leute mit Sorbitunverträglichkeit essen können ohne unangenehm aufzufallen

Hmjamjam diese Marinade ist

Hmjamjam diese Marinade ist mal richtig lecker. Habe sie gestern gemacht. Ich habe 25 gr. normalen und 5 gr. scharfen Senf genommen und Gewürzketchup.

Jetzt warte ich sehnsüchtig auf den Sommer!

Danke für das Rezept und alles Gute für das neue Jahr.

Eine tolle Marinade. Habe ein

Eine tolle Marinade. Habe ein Schweinefilet damit gemacht.

Es war super zart und toller Geschmack.

5 verdiente Sterne

Vg aus dem Sauerland

Hallo xenia, Ein tolles

Ein tolles Rezept, habe es jetzt auch schon zweimal mit Bauchscheiben ausprobiert.Echt lecker und es tropft nicht so wie bei den gekauften marinierten Scheiben und qualmt auch nicht so. Das Fleisch wird auch ganz zart und schoen knusprig.

Super lecker.Seit ich diese

Super lecker.Seit ich diese Rezept probiert habe möchte wir keine fertig eingelegten Spieße mehr.Ich gebe noch verschiedene Kräuter und etwas Balsamic dazu

Diese Grillmarinade haben wir

Diese Grillmarinade haben wir jetzt schon 3 x gemacht und jeder ist immer voll auf begeistert. Wir nehmen immer Schweinehals und lassen die Scheiben etwas dünner schneiden - ein Genuß.

Wir kaufen sicherlich kein eingelegtes Fleisch mehr - hier wissen wir was in der Marinade ist.

Vielen Dank für dieses tolle Rezept

Boahhh, des is ja sowas von

Boahhh, des is ja sowas von lecker.

vielen Dank für diese SUPER-Marinade. Hatte bis immer schon gewürztes Fleisch gekauft - ab jetzt nicht mehr

Kommentar meines Sohnes: "Boahhh, des is ja sowas von lecker" = größtes Kompliment

Ich habe Putenschnitzel damit

Ich habe Putenschnitzel damit mariniert und es hat wunderbar geschmeckt. Vor allen Dingen, ist es ein gutes Gefühl, dass man weiß, wie das Fleisch unter der Marinade ist und aus welchen Zutaten die Marinade besteht.

5***** und danke fürs Einstellen.

Sei der du bist, nicht mehr, nicht weniger, aber der sei (Peter Altenberg)

Bitte, wie lecker ist DAS

Bitte, wie lecker ist DAS denn. Unglaublich, sogar am nächsten Tag kalt noch superzart! Wahnsinn!

Super Super Super

Super Super Super lecker. Klare 5 Sterne von mir. Grüße

Hallo, jetzt habe ich die

jetzt habe ich die Soße schon 3 mal hergestellt, ohne Curry auch für Koteletts, und möchte heute 5 Sterne verteilen. Sie schmeckt sehr gut und ist schnell hergestellt UND ich weiß was drin ist.Bei einem Allergiker in der Familie immer sehr wichtig.

Liebe Grüße von Ute

Mega lecker, 5 Sterne von der

Mega lecker, 5 Sterne von der ganzen Familie - macht dann 25 Sterne

LG Thermomixfreundin

Wir waren begeistert von dem

Wir waren begeistert von dem Ergebnis! Eine super Marinade - danke fürs Einstellen!

Mein Mann war vorher sehr skeptisch, da er auf seine Grill-Bibel schwört, war dann aber hell begeistert . Wird es nun öfter geben. Von uns volle Punktzahl!

  • THERMOMIX WELTWEIT
  • Recipes
  • Receitas
  • Recettes
  • Recetas
  • Recepty
  • Przepisy
  • Ricette
  • Recipes

© Vorwerk Deutschland Stiftung & Co. KG | D-42270 Wuppertal | Geschäftsbereich Thermomix |

Old Bay Chicken Wings

Old Bay Chicken Wings are a fabulous way to bring a little bit of Maryland into your life. The delicious blend of seasonings will wake up your taste buds!

Maple Cinnamon Quick Bread

Sweet maple and cinnamon bread drenched in a powdered sugar glaze. Perfect for breakfast or dessert!

Loaded Baked Denver Omelet Casserole

Whether you’re on your way to a potluck or just feeding a table full of hungry teenagers, this fun, cheesy, family-friendly dish is sure to be a hit!

Cinnamon Plum Jam

End of summer homemade Cinnamon Plum Jam without pectin! It is low in sugar, spreads perfectly and tastes of cinnamon.

Slow Cooker Dulce de Leche

Learn just how easy it is to make this popular sweet treat that’s a delicious addition to ice cream, coffee, fruit, and desserts.

Lemon Ricotta Poppy Seed Cookies

These lemon ricotta poppy seed cookies are simple to make and such a joy to eat! They’re not overly sweet, pillowy soft and so fantastic with tea.

Bourbon Apple Cider Spritzer

The perfect fall and winter cocktail, just five ingredients that all pack big flavor punch. Shake one up today!

Pumpkin Goat Cheesecake

Move over, Pumpkin Cheesecake—it’s all about Pumpkin Goat Cheesecake now!

Loaded French Bread Pizzas

These are such simple and amazing loaded French bread pizzas topped with sausage, roasted red peppers, onion and lots of cheese!

Chicken Casserole with Mashed Potato Dumplings

Chicken Casserole with smoked bacon, button mushrooms, carrots and leeks topped with light and fluffy mashed potato dumplings.

Noodles with Tomato, Spinach and Walnuts

Noodles with tomato, spinach and walnuts.

Red Wine Garlic Mushrooms

Red Wine Garlic Mushrooms is a simple, hearty and healthy side dish. It goes well with everything, so make a batch today!

Creamy Cauliflower Soup

This Creamy Cauliflower Soup is made in one pot, bursting with flavor, and ready in 30 minutes!

Cranberry Sugar-Free Chewy Sugar Cookies

These quick and easy, gluten-free Sugar Free Chewy Sugar Cookies have cranberries and pistachios! They’re a healthier Christmas treat for only 95 calories!

Old Bay Chicken Wings

Old Bay Chicken Wings are a fabulous way to bring a little bit of Maryland into your life. The delicious blend of seasonings will wake up your taste buds!

Maple Cinnamon Quick Bread

Sweet maple and cinnamon bread drenched in a powdered sugar glaze. Perfect for breakfast or dessert!

Loaded Baked Denver Omelet Casserole

Whether you’re on your way to a potluck or just feeding a table full of hungry teenagers, this fun, cheesy, family-friendly dish is sure to be a hit!

Cinnamon Plum Jam

End of summer homemade Cinnamon Plum Jam without pectin! It is low in sugar, spreads perfectly and tastes of cinnamon.

Slow Cooker Dulce de Leche

Learn just how easy it is to make this popular sweet treat that’s a delicious addition to ice cream, coffee, fruit, and desserts.

Lemon Ricotta Poppy Seed Cookies

These lemon ricotta poppy seed cookies are simple to make and such a joy to eat! They’re not overly sweet, pillowy soft and so fantastic with tea.

Bourbon Apple Cider Spritzer

The perfect fall and winter cocktail, just five ingredients that all pack big flavor punch. Shake one up today!

Pumpkin Goat Cheesecake

Move over, Pumpkin Cheesecake—it’s all about Pumpkin Goat Cheesecake now!

Loaded French Bread Pizzas

These are such simple and amazing loaded French bread pizzas topped with sausage, roasted red peppers, onion and lots of cheese!

Chicken Casserole with Mashed Potato Dumplings

Chicken Casserole with smoked bacon, button mushrooms, carrots and leeks topped with light and fluffy mashed potato dumplings.

Noodles with Tomato, Spinach and Walnuts

Noodles with tomato, spinach and walnuts.

Red Wine Garlic Mushrooms

Red Wine Garlic Mushrooms is a simple, hearty and healthy side dish. It goes well with everything, so make a batch today!

Creamy Cauliflower Soup

This Creamy Cauliflower Soup is made in one pot, bursting with flavor, and ready in 30 minutes!

Cranberry Sugar-Free Chewy Sugar Cookies

These quick and easy, gluten-free Sugar Free Chewy Sugar Cookies have cranberries and pistachios! They’re a healthier Christmas treat for only 95 calories!

Quick and Easy Gyros

If there is such a thing as an easy gyro, it must mean that some shortcuts have been made. I’m willing to bet very few of you own a vertical gyro grill. I do not. And if you glanced at the recipe, you might notice that instead of lamb, these gyros are made with sliced deli roast beef.

If you’re a gyro purist, you may want to divert your eyes. I had a similar experience after living in Austria for over a year. I walked into a Wienerschnitzel restaurant for the first time after returning to the States and almost had a heart attack. Hot dogs are neither “Wiener” (Viennese) nor a “schnitzel” (a thin, breaded cutlet). Despite how badly I wanted to jump up and down and tell everyone how ridiculous it was, I told myself, “Just walk away, Nat. Shake it off.”

So, I get it. I really do.

These gyros don’t stray too far from the traditional, and they turned out to be fast, easy, and delicious! Even my kiddos thought so. They’re especially perfect if you don’t like lamb, can’t find lamb, or can’t afford lamb. Or don’t feel like roasting a giant slab of meat for hours and hours. Thank you, misswhit85 for your Easy and Fast Greek Gyros!

To make the meat filling, you’ll need some deli roast beef, olive oil, Worcestershire sauce, and spices (garlic powder, paprika, black pepper, and lemon-pepper).

Slice the roast beef into 1/2-inch strips.

Heat the oil in a skillet over medium heat.

Add the beef strips, Worcestershire sauce and spices.

Toss it around with some tongs and let it hang out on low while you prepare the rest of the ingredients.

It’s tzatziki time! I love tzatziki. And by love, I mean I’d love to get it on tap somehow. When I figure it out, I’ll let you know.

For this delectable cucumber-yogurt sauce, you’ll need yogurt, cucumbers, some onion, salt, fresh dill, and white wine vinegar. You could even use fresh lemon juice in place of the vinegar.

Dice about 1/4 of an onion, saving the remainder as a garnish for the gyros.

Then dice half of the cucumber, saving the remainder … yep. For the gyros. I started out with half of an English cucumber, so I used 1/4 for the sauce.

Add the diced vegetables to the yogurt in a medium bowl.

A splash of vinegar.

Don’t forget some minced fresh dill. And a generous pinch of salt.

Give it a good mix and resist the urge to dive in head first. Luckily the recipe makes quite a bit of tzatziki. The more leftover the better!

Gather the garnishes and slice/dice as necessary. The recipe suggested chopped tomatoes, feta, cucumbers, onions, and olives. We aren’t too fond of olives around here, so we left those out and added some fresh baby spinach. It’s almost impossible for me to make anything of this nature without throwing in a handful of greens.

Add some of the warm, seasoned beef (which tastes amazing, by the way) to the center of some flat bread, naan, or a pita.

Pile on the garnishes and dig in!

Thanks again, Whitney, for another fast and easy recipe that my whole family loved!

Printable Recipe

Easy and Fast Greek Gyros

Print Options

Description

These gyros and incredibly easy, delicious, and very summery when smothered in cool, creamy, cucumber tzatziki sauce! While they may not be the most traditional gyro recipe they’re mighty tasty!

Ingredients

  • FOR THE GYRO FILLING:
  • ½ Tablespoons Olive Oil
  • 4 ounces, weight Sliced Deli Roast Beef
  • 3 drops Worcestershire Sauce
  • 2 dashes Lemon Pepper
  • 1 dash Paprika
  • 1 teaspoon Garlic Powder, Divided
  • 3 dashes Black Pepper
  • _____
  • FOR THE TZATZIKI SAUCE:
  • 1 whole Cucumber, Divided Use
  • 1 container 8oz Greek Yogurt
  • ½ whole Red Onion, Divided Use
  • 2 dashes White Wine Vinegar
  • ½ teaspoons Dill
  • ½ teaspoons Salt
  • _____
  • FOR ASSEMBLY:
  • 2 slices Naan Bread Or Any Flatbread
  • 1 whole Tomato, Sliced
  • 2 ounces, weight Feta Cheese, Diced
  • 6 ounces, weight Canned Black Olives Sliced

Preparation Instructions

For gyro filling:

Heat olive oil in a skillet and add beef, worcestershire sauce, a dash of lemon pepper, paprika, 1/2 teaspoon of garlic powder, black pepper, and heat the beef. Let it sit on low heat while tzatziki sauce is prepared.

For Tzatziki sauce:

Finely dice half of the cucumber and combine with yogurt, 1/4 of the red onion finely diced, vinegar, and all remaining seasonings.

Spray your flatbread with cooking spray and put it under the broiler until it is soft and warmed through. Fill it with a generous amount of roast beef, followed by lots of tzatziki sauce, feta cheese, tomato, cucumber, and black olives.

Be sure to check out Natalie’s own beautiful food blog, Perrys’ Plate, where you can see her growing collection of lovely recipes. There’s always something new to see there. Go visit now!

45 Comments

Comments are closed for this recipe.

anna on 8.14.2011

Definitely need some garlic – I like mint (as well as dill) in my tzatziki. Love the quick and easy, though! We’d never go through a whole rack of lamb around here.

Rescie on 8.13.2011

I love you, Natalie. I adore Gyros (even know how to correctly pronounce them) and the place I bought them closed. Never in my wildest dreams did I think I could make such an excellent one at home. Thank you, thank you, thank you. Love the recipe; now one of my favorites.

Reba's Kitchen on 8.11.2011

I made this yesterday and I did add garlic to the sauce, which I think made it great, but I love garlic :). i used Oscar Meyer carving board roast beef and it was awesome ALMOST like a home made roast beef! yum!

Janet Wright on 8.9.2011

I have made Gyros at home, but I used ground lamb meatloaf seasoned with Greek spices, sliced it thin, and found actual Greek pitas at a great store. It was really darn close to the real thing.

Natalie @ Perrys' Plate on 8.7.2011

dobes – Yes, very jealous!! It’s been way too long since I had a schnitzel! I think you should swing by Greece on the way back to the States so you can pick up a REAL gyro

dobes on 8.6.2011

This does look great. Unfortunately, there is no roast beef where I live in Slovakia, near the Austrian border, so I’ll have to wait till I get back to the States to make it. On the other hand, yesterday I had some lovely, crisp putenschnitzel and cold weissbier at a beer garden in Hainburg, Austria… Are you as jealous of that as I am of your gyros?

becky up a hill on 8.5.2011

I made this today. Oh my. It was wonderful. Thanks for the easy, yummy and beautiful recipe.

Danderson on 8.5.2011

This looks good….but it’s NOT a gyro….especially with deli roast beef….that’s just wrong.

The tzatziki sauce has got to have garlic and unless you allow that chopped cucumber to drain the sauce is going to be really watery.

I’ve made a lot of your recipes and love your site…but I’ll pass on this.

Deedee on 8.5.2011

I was seduced by the garlic, cucumbers (garden bounty) and the comment section, but never eating Greek food before, made this a leap of faith. I/we DID NOT like this recipe. I didn’t like the smells, the spice combination or the flavors. But I would never have know if I hadn’t tried

lisa on 8.5.2011

never heard of gyros before,but looks delicious and i cant wait to try it!

Antigone on 8.5.2011

Hey, hi to all! I a greek fun of your site! Such delicius receipes you suggest! But I have a comment. The greek tzatziki is traditionally made of: yogurt, vinegar, cucumber, olive oil and GARLIC. Apply to the pita some olive olive and roast it on the grill untill it gets a golden color. Then fill the pita with gyros, a great amount of tzatziki, sliced tomatoes, slised onion and some mint leaves. Try it that way too and you won’t regret it! Kisses from Greece…

Kathleen on 8.4.2011

I was looking for something to go with my cous cous salad and this fit the bill! I used leftover beef that I had shish kebabed (I don’t think that’s a word but you know what I mean) The meat had been marinated in lemon juice, olive oil, garlic and oregano. I sliced it down and threw it in the pan with your suggested seasonings. No flat bread or pita bread so I used whole wheat tortillas. It was great and I love how quick and tasty this was. I have a new favorite!

Alicia @ Treble Tart on 8.4.2011

I will definitely be making these! I LOVE Greek food!! Thanks for sharing!!

Jeanette Chaney on 8.4.2011

I am not a purist and love short cuts…especially in the kitchen. Thank you.

His Wife on 8.4.2011

You had me until you left out the olives!

Michelle on 8.4.2011

YUMMMMY. Guess what I’ll be makin’ for din din tonight? Thanks

Ginny on 8.4.2011

Leave the garlic out for me! I’m going to try this recipe except substitute strips of thinly sliced sirloin and saute them with the spices. The sauce looks awesome!

Kim @ Sand & Sisal on 8.4.2011

Gyros are a long time family favorite! We add lots of curry and garlic to the meat. I’ll have to try it with roast beef next time! Thanks for sharing.

Katrina on 8.4.2011

These are just what I need right now! Yum!

Ann on 8.3.2011

Natalie – these are AWESOME! I make my own worcestershire sauce, so I can have it (allergies – you know) so I can totally have this!

I got a tickle out of your Weinerschnitzel story – I was the same after living in Italy hearing restaurants say they have broo-SHetta instead of broo-sKetta! I learned to walk away….but it’s hard!

Becca on 8.3.2011

I just ate dinner, but wow this is making my mouth water and I may have to run to the grocery store! Thanks for sharing!

Ren on 8.3.2011

I was going to post a comment telling you how much I love this recipe (it’s not easy to find nicely sliced lamb in the deli section of the Bag n Save) but I just got a sudden urge for cucumbers, so I am gonna go take care of that..

Mrs B on 8.3.2011

We’ve done this for years, especially when camping. Other times I have used “sizzlelean” for the meat. And I agree you need garlic.

trishie on 8.3.2011

OMG! 7 months pregnant and know all i want is GYROS. (small wimper) what am i going to do.

Gloria M. on 8.3.2011

I’m definitely going to try making these!! They look so easy to make

Lisa @ Life in Green on 8.3.2011

Thank you for making gyros at home seem much less intimidating!

carlyklock on 8.3.2011

Always love an alternative that can accommodate busy schedules!

Michelle on 8.3.2011

The deli counter at my local grocery store has sliced gyro meat.

Heather of Kitchen Concoctions on 8.3.2011

Thanks for sharing this recipe! I have been craving gyros for weeks now. And since these are so easy there is no excuse for me not to make them!

Pam P on 8.3.2011

I think this sounds like an interesting rendition and up until a week ago I would have jumped right in, but I have since found authentic gyro meat, frozen, in my grocer’s freezer! what the ferdoodle?? oh my god, it is so good. I am all about making things from scratch, but to be able to get my hands on real gyro meat and then make homemade pita & tzaiki with garden tomatoes? so good. keep an eye out at the grocery store next time

ames on 8.3.2011

Looks great, but sorry, a gyro purist I am!

Katie Schultz on 8.3.2011

Our local grocery store sells packages of lamb slices that just have to be briefly warmed in a frying pan. They are super quick and very good.

Shugary Sweets on 8.3.2011

I just made gyros using beef sirloin. Posted it today! I agree with the comments too, garlic is necessary

celia on 8.3.2011

I’m all for quick and easy, but I’d like to keep the taste as authentic as possible.I’d suggest: ground lamb instead of packaged roast beef (still much quicker to cook than an authentic roast) and more traditional seasonings like oregano and cumin in place of Worcestershire and paprika. And yes, garlic in the tzatziki!!

SuthernGirl on 8.3.2011

I haven’t tried dill in my tzatziki. I always throw a little mint (okay a lotta mint!) in mine…. Yum!

Patty on 8.3.2011

Looks delious whether it has garlic or not… Love gyro’s and they are usually made with beef and lamb. And yes, they do use garlic.

Suzanne on 8.3.2011

What a great idea! I buy my meat from a rancher that comes to our farmer’s market, so I could get lamb, but this little part of me still has trouble eating things that are that cute!! LOL So I may try making a roast, slicing it, and doing this number to the leftovers. Thanks for the idea! And you’re so right; left over tzatziki is like gold! I put it on my salads as salad dressing… I do leave out the garlic, though, so that the sauce can be more versatile. I’d rather cook the garlic into the meat.

TiffH on 8.3.2011

I love me some gyros. I made some recently at home with a store bought rotisserie chicken and it was tasty. I didn’t add the spices you did, but the sauce is really what makes ‘em tasty. However I like red onion on the gyros. I’ll have to try it with the deli roast beef. Tasty.

Natalie | Perry's Plate on 8.3.2011

Joerg & Travis – You’re completely right about the garlic! That would have made the sauce even better!

Mrs C on 8.3.2011

Oh this looks delicious! Never made before but seems like the perfectsummer recipe!

Travis Cotton on 8.3.2011

I agree about the garlic. Otherwise looks awesome.

Amy | She Wears Many Hats on 8.3.2011

Looks like lunch. And dinner.

Joerg Mosthaf on 8.3.2011

What? No garlic? Tzatziki without oodles of garlic is sacrilegious!

Looks very nice otherwise

bridget on 8.3.2011

Ooo….quick and easy gyros? Sign me up.

Heather (Heather's Dish) on 8.3.2011

i ADORE gyros and have never thought to make them at home…thanks for the simple and quick recipe!

Search the Blog

© Copyright 2006-2017, The Pioneer Woman | Ree Drummond.

Facebook

Restaurant jedermann's

Unser Mittagstisch für die Woche vom 04.12.2017 bis zum 10.12.2017.

Dienstag: Hackbraten mit Cognac-Pfeffers auce, Pommes-frites und kleinem Salat

Mittwoch: Cordon bleu mit Bratkartoffeln und kleinem Salat

Donnerstag: Mediterranes Gemüse mit karamelisierten Ziegenkäse

Restaurant jedermann's

Sehr geehrte Gäste,

Unser Mittagstisch für die Woche vom 27.11.2017 bis zum 03.12.2017.

Dienstag: Hausgemachte Wildfrikadelle auf Rahmwirsing mit Bratkartoffeln

Mittwoch: Rindergulasch mit Rotkohl und Kartoffelklößen

Donnerstag: Spaghetti mit vegetarischer Bolognese und kleinem Salat

Freitag: Gebratener Seelachs auf Rahmspinat und Petersilienkart offeln

Samstag: Gebratener Saumagen auf Rahmkraut und hausgemachten Brot

Wir freuen uns auf Ihren Besuch und wünschen Ihnen eine gute Woche.

Mit freundlichen Grüßen

Ihr Team vom jedermann's

Restaurant jedermann's

Unser Mittagstisch für die Woche vom 20.11.2017 bis zum 27.11.2017.

Dienstag: Rinderbraten in Dornfeldersauce mit Rotkohl und Kartoffelklößen

Mittwoch: Gebratene Hähnchenbrust auf Kürbisrisotto

Donnerstag: Gebratene Semmelknödel mit Pilzrahmsauce

Freitag: Gebratener Seelachs mit Kartoffel-Kohlr abigemüse

Samstag: Schnitzel jedermann's Art mit Pommes frites und kleinem Salat

Unser Mittagstisch kostet Sie 8,80 Euro. Wir freuen uns auf Ihren Besuch und wünschen Ihnen eine gute Woche.

Ihr Team vom jedermann's

Restaurant jedermann's

Silvester 2017 im jedermann's

Am 31.12.2017 wird ihr Silvesterabend mit einem schönen Menü vom Restaurant jedermann's begleitet.

Beginn und Empfang um 18:00 Uhr mit einem Glas Sekt und einem Stück Flammkuchen

Um 18:30 Uhr beginnt das Menü

Um 22:30 Uhr schließen wir das Restaurant

Restaurant jedermann's

Weihnachten 2017 im jedermann's

Am 25.12.2017 und am 26.12.2017 haben wir wie folgt geöffnet: Von 11:30 bis 14:00 Uhr und von 17:00 bis 21:00 Uhr. Nur mit…

Restaurant jedermann's

Hallo liebe Gäste,

Wir begrüßen Sie ganz herzlich auf unserer Facebook Seite. Wir eröffnen am Sonntag,…

Putenschnitzel in Kräutermarinade

F ür die Kräutermarinade benötigen wir folgende Zutaten:

jeweils 2 TL getrockneter Oregano, Basilikum und Thymian

1 TL Rosenpaprika oder 2 TL Paprika edelsüß

1 TL schwarzer Pfeffer aus der Mühle

ca 200 ml Oliven- oder Sonnenblumenöl

Die getrockneten Kräuter werden im Mörser zerrieben und mit den restlichen Zutaten gemischt. Anschließend kommen die Putenschnitzel hinein und werden mit der Marinade bedeckt für 2 Stunden in den Kühlschrank verbracht.

Der Grill wird auf ca 220 Grad hochgeheizt und die Schnitzel kommen, je nach Dicke für 2,5 oder 3 Minuten auf das Rost. Dann wenden und nochmals für 2,5 oder 3 Minuten grillen.

Dazu reiche ich unseren Sahnereis.

Saftig und sehr lecker.

Die Natural Grillers sind seit Jahren begeisterte Griller. Angefangen mit einem einfachen Holzgrill sind sie jetzt bei einem Gasgrill mit zwei Grillschleifen

angekommen. Sie probieren viel aus und versuchen, kreativ zu sein. Schaut gerne wieder mal vorbei, denn Eure Meinung ist uns wichtig.

scharfe Chilifrikadellen mit Schafskäse

1 Kommentar

Verdammt lecker. Ausprobieren. Glatte 5* von mir und meiner Familie.

Antworten Antworten abbrechen

Was suchst Du?

Besucherzähler

  • 94099 Besucher gesamt:
Datenschutzerklärung
was noch interessant sein könnte

Copyright © 2012-2017 Natural Grillers

Ralf Sieberz

Про Ralf Sieberz

Des Weiteren bietet unsere Gaststätte eine feste Speisekarte mit täglich frischen Speisen.

NEU: Mittagstisch Montag bis Samstag von 11:30 - 14:00 Uhr

Fr. und Sa. 17 - 01 Uhr

1. Jägerschnitzel mit Fritten 9,50€

(wahlweise Schweine- oder Putenschnitzel)

2. Paprikaschnitzel mit Fritten 9,50€

(wahlweise Schweine- oder Putenschnitzel)

3. Zwiebelschnitzel mit Fritten 9,50€

(wahlweise Schweine- oder Putenschnitzel)

4. Schnitzel Hawaii mit Fritten

2 Scheiben Ananas, Sauce Hollandaise mit Käse überbacken 10,50€ (wahlweise Schweine- oder Putenschnitzel)

Schnitzel auf Brot, 2 Spiegeleier 6,50€ 6. Hamburger

Hausgemachtes Rinderhackfleisch, Salat, Gurke, Tomate, Gewürzgurken, Sauce 3,50€

7. Hamburger „Spezial“

Hausgemachtes Rinderhackfleisch, Salat, Gurke, Tomate, Gewürzgurken,

Sauce Käse, geröstete Zwiebeln 4,00€

Grüner Salat, Tomate, Gurke, Paprika, Mais dazu Brot 8,50€

9. Salatteller „Thunfisch“

Grüner Salat, Tomate, Gurke, Paprika, Mais, Ei + Thunfisch dazu Brot 8,00€

10. Portion Fritten 2,00€

14. Gebackener Schafskäse mit Brot 6,50€

Toast, gekochter Schinken, Ananas mit Käse überbacken 4,50€

Blattspinat, Putenfleischstücke, Tomaten, Feta in würziger Marinade dazu Brot 6,95€

2 Scheiben Brot, gek. Schinken, belegt mit Tomaten- und Gurkenscheiben, 3 Spiegeleier 5,30€

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...