понедельник, 25 декабря 2017 г.

pizza_grillen_weber

Pizza på grillen

Film: Sprød pizza på grillen – Interview med Pizzakongen himself

– Webers pizzaopskrifter – Sprødt grilltilbehør

Høj varme er i høj kurs

Vi har talt med Danmarks ukronede pizzakonge, Gorm Wisweh – kok og forfatter til bogen, Pizza

Jeg elsker dej - gode pizzaopskrifter

Der findes et hav af opskrifter på pizzadej og sauce. Men ingen er så gode som Weber-kok Martin ”Myggen” Mygdams favoritter, som er særligt udviklet til grill! Se opskrifterne

Blærerøvsfacts om pizza

Når du sidder i godt selskab og nyder hjemmegrillet pizza, giver det ekstrapoint at lire lidt fakta af om det, I spiser.Vidste du at.

Med Webers pizzatilbehør – pizzaovn og bagesten – kan du bage pizzaer, som giver dit lokale pizzeria kamp til stregen.

Lav pizzabunden, som du plejer, men pynt med følgende: et lag jordbærsyltetøj, skumfiduser klippet i små stykker, friske jordbær i skiver og drys med citronmelisse og hvide chokoladeknapper. Mums!

Grillens dag

Besøg Plænen i Tivoli den 14. september, hvor Weber-teamet fyrer op under Grillens Dag med inspiration, gode historier og lækkerier fra grillen.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage disse e-mails, skal du klikke her for at afmelde.

Denne e-mail kan ikke besvares, da den afsendes fra en uovervåget e-mail-adresse.

Kjell's blogg

Om grilling og litt annet..

Pizza på grillen

Denne uken var det pizza som var temaet og jeg hadde virkelig lyst til å gjøre et nytt forsøk på å få til pizza på grillen. Til nå hadde resultatet vært vekslende og bare en gang riktig velllykket. Problemet med pizza på grill var at deigen enten ble for bleik eller den ble kremert, mens fyllet oppå ikke var ferdig stekt eller mer stekt enn pizzabunnen. Kjenner du deg igjen?

I et forsøk på å analysere hva som gikk galt, kom jeg etterhvert på sporet og har nå funnet ut hva som var galt. Her et par viktige erfaringer som jeg har gjort:

Pizzastein fra Weber (eller et annet merke), en stor pizzaspade og 2 grillhansker. Erfaringene mine baserer seg på grilling med Weber sin store pizzastein med bakebrett. (44 x 30 x 1,2 cm)

Ikke legg på for mye fyll! Italienerne bruker bare tomatsaus og mozarellaost, og kanskje litt salami, skinke, biffkjøtt, frisk champignon eller det du liker, men alltid bare et tynt lag. Med for mye fyll blir bunnen ferdig før fyllet og du risikerer å ha rått kjøtt/kjøttdeg på pizzaen. Hvis du vil lage vegetarpizza må grønsakene muligens kokes på forhånd.

  • Temperatur

    Sørg for å ha høy temperatur i grillen, 270°C eller mer har vist seg å funke best. Med en kullgrill kan det bli litt vanskelig å få så høy temperatur. Grillen må ha lokk og bruk mer kull enn vanlig!

  • Pizzastein

    Bruk en pizzastein for best resultat på gassgrillen. Grill med direkte metode, skru gassgrillen på full styrke og vent til temperaturen er 250-300°C. Børst deretter grillristen ren med en stålbørste og legg på pizzasteinen bakerst på grillen. Temperaturen er fort oppe i over 250°C igjen. Pizzasteinen må forvarmes i minst 10 minutter og er varm nok når et par dråper vann fordamper med en gang. Noen anbefalte å bruke mel på pizzasteinen. Resultatet var da at melet ble svartbrennt og pizzabunnen smakte brent.

    Ved bruk av Weber’s pizzastein anbefaler jeg å ikke bruke mel. Med Webers stein kommer det også et bakeblekk. Du kan gjerne lage pizzaen ferdig på blekket og deretter legge blekket med pizzaen direkte på pizzasteinen og så fjerne pizzaen fra blekket etter noen minutter. Pizzaen sklir da lett av bakeblekket og kan stekes videre direkte på pizzasteinen. Jeg synes det var veldig praktisk! (Og derfor trenger du 2 grillhansker!)

  • Grilltid

    Med 250-270°C er pizzaen ferdig i løpet av 10-13 minutter. Etter 10 minutter kan du lette litt på lokket og sjekke om deigen er blitt gylden og osten “putrer”. I så fall er pizzaen ferdig. Hvis ikke, kommer lokket på igjen og du sjekker på nytt noen minutter senere. For å ta vekk pizzaen fra grillen bruker du pizzaspaden. Nylig grillet jeg en pizza på 290-300°C, noe som viste seg å være riktig. Pizzaen (på Weber stein og bakeblekk) tok akkurat 9 minutter. Perfekt!

  • Nå kommer jeg til et punkt hvor du må eksperimentere litt. Jeg bruker en Weber Spirit E310 Premium gassgrill som har 3 brennere og gir en ydelese på 11 KW. Under oppvarmingsfasen kjørte jeg alle 3 brennerne på full styrke til knapp 300°C. Pizzasteinen la jeg over den bakerste og midterste brenneren (2/3) og reduserte ydelsen på disse 2 brennerne til ca. +60% under bakingen. Den forrerste brennern (1/3) ble ståenden på full styrke hele tiden. Det førte til at pizzabunnen ikke ble ferdig før fyllet. Den forrerste brennern sørget for sterk varme som steg opp og ble reflektert fra lokket. Slik hadde jeg altså en høyere varme ovenifra. Termometeret viste en temperatur på ca 270°C hele tiden.

    En annen teknikk er å grille pizzaen direkte på grillristen med bakepapir, noe jeg også har prøvet. Resultatet var meget bra, men det var noe ordentlig “klin”, da deigen var nesten flytende.

    Her kommer to oppskrifter på pizzadeig. Oppskriften på “standard pizzadeig) fant jeg i internett, men har tilpasset den etter egen smak. Pga. timian og parmesan smaker denne deigen veldig godt og den er lett å lage. Du kan gjerne ha i mer timian og parmesan! Vi bruker den også til Bruschetta. Deigen passer til 2 bakebrett/former eller til 3 pizzaer som passer på grillsteinen. Den andre (til høyre under) er pizzasjefen sin oppskrift. I praksis er det den beste pizzadeigen jeg har laget.

    Pizzabunner

    • 1 liter hvetemel (til 2 pizzaer)
    • 1 pk. tørrgjær eller 25 gr. frisk gjær
    • 2 ts salt
    • 1/2 ss sukker
    • 2 ts timian frisk og finkhakket
    • 2 ss revet parmesan
    • 2 ss olivenolje
    • 3 dl lunkent vann

    Bland det tørre i en kjøkkenmaskin og tilsett vannet og oljen under kraftig omrøring. La kjøkkenmaskinen kna deigen ca. 5 minutter. Deigen skal slippe bollen. Om nødvendig tilfører du mer væske (eller mel) i små porsjoner til deigen ikke kleber.

    Sett deigen i en melet plastbolle med lokk eller tildekket med plastfolie ca. 1 time, eller til dobbel størrelse. Kjevl eller trykk ut til ønsket størrelse (ca. 5 mm tykk) og legg på din favoritt-tomatsaus og ønsket fyll.

    • 1 liter hvetemel (til 2 pizzaer)
    • 1 pk. tørrgjær eller 25 gr. frisk gjær

    Bland det tørre og elt inn så mye vann som er nødvendig. Deigen skal føles som “tørr”. La deigen heve under plastfolie en time eller til nesten dobbel str. Del deigen i to og trykk den ut direkte på bakebrettet med fingerne og bruk litt mel på blekket. La deigen heve 10-15 minutter før du legger på saus og fyll.

    Legg pizzaen med bakeblekket direkte på pizzasteinen. Etter 3 minutter kan du fjerne bakeblekket med hjelp av pizzaspaden. Grill pizzaen ferdig direkte på steinen.

    Når pizzaen er ferdig kan du strø over litt parmesan, ruccola eller basilikum.

    Grillen ha meget høy temperatur. Pizzasteinen må varmes opp til 250°C eller mer minst 10 minutter før grillingen starter. Under pizzasteinen, som ligger over den bakerste og midterste brenneren, reduseres brennerydelsen til ca. 60-70 %. Brenneren foran kjøres på full fart. Grilltiden, eventuellt med bakebrettet som du tar vekk etter 3 minutter, er ca. 10-12 minutter avhengig hvor varm du klarer å få grillen. Pass på at du holder temperaturen godt over 250°C hele tiden. Ikke åpne lokket før det er gått 8 minutter. Pizzaen er IKKE ferdig før det har gått minst 8 minutter! Har du 290-300 grader tar det ca 9 minutter! Om vinteren i minusgrader er det ikke så lett å få til så høy temperatur, derfor må du beregne litt lenger tid.

    Om vinteren er det ofte så mye som 40-50 grader temperaturforskjell ute i forhold til på en varm sommerdag. Hvis du ikke har den råeste grillen som fins, må du regne med å bruke noen minutter mer på å grille ferdig pizzaen!

    Dessverre hadde jeg ikke tid til å ta flere bilder, men oppdaterer med nye bilder når vi griller pizza neste gang. Det blir sikkert ikke lenge til Og, ja, jeg har funnet en oppskrift på Peppes kjøttboller. Det gikk med 0,5kg karbonade til disse 3 pizzaene. Namm! Og en ting til! Tilsett litt anispulver i tomatsausen. Det er kjempegodt!

    *Per Marki er Pizzasjefen i Hardcore Grilling Team. Takk for tippsene Per!

    Innlegget ble aktualisert 29. April 2013

    Del ut:

    Relatert

    Innleggsnavigasjon

    Legg igjen en kommentar Avbryt svar

    Var på oppvisning for Weber med norgesmestere i grilling x3, og de fortalte at for å unngå at pizzaen brenner seg fast på steinen legger du den på FØR Fyllet er tatt på til den er «tørr» for så å grille den ferdig med fyll… Bare et tips 🙂

    Helt riktig Sara, men det er veldig mange måter å grille pizza på. Hvis du følger tipsene mine ovenfor skal den ikke brenne fast. Jeg bruker lite fyll, og det burde du også gjøre, og da går det alltid bra. 🙂 Takk for tipset!

    Pizza

    Ingredienser

    2½ dl lunkent vand

    310 g hvedemel (ca.)

    300 g flåede tomater

    1 dl olivenolie

    I køkkenet

    Forbered tomatsaucen. Pil hvidløg og løget. Kom det hele i en blender sammen med de andre ingredienser til saucen. Blend saucen grundigt, til den får en ensartet konsistens. Smag saucen til med krydderierne. Skær mozzarellaen i skiver, og skyltomater og basilikum. Skær tomaterne i tynde skiver.

    Drys de hævede dejkugler med mel, og lad dem stå fremme i 10 minutter ved stuetemperatur. Rul dejen ud. Drys durummel på bagepladen, og læg derefter pizzabunden på pladen. Smør tomatsaucen ud på bunden, og dæk med mozzarellaost. Fordel det ønskede fyld på pizzaen.

    Ved grillen

    Læg bagestenen midt på grillristen, og sæt låget på grillen, så stenen varmes helt igennem – det tager omkring 10 minutter.

    Placér bagepladen med den første pizza på stenen. Hvis du bruger en gasgrill, skal du slukke for den midterste brænder, så du tilbereder pizzaen ved indirekte varme. Bag pizzaen med låg på grillen, indtil bunden slipper bagepladen. Det tager omkring 10-14 minutter.

    Support (+45) 99 36 30 10

    Nyt fra Weber Danmark

    Grillmodeller

    Grilltilbehør

    Grillskole

    • Optænding
    • Grillmetoder
    • Kernetemperatur
    • Røgning
    • Grillsikkerhed
    • Vedligeholdelse
    • Grillkursus på Weber Grill Academy

    Opskrifter

    © Copyright Weber-Stephen Nordic 2014. All rights reserved.

    Pizza på Weber grill

    Når først du har prøvet at lave pizza på Weber grill, er det slut med købepizza. Det smager fantastisk, og så kan hver især designe sin helt egen pizza.

    Hjemmelavet pizza er bedst

    Når vi skal have pizza, vil vi helst have den hjemmelavede, for den er bedst, men når vi er mange, kan det bare ikke lade sig gøre, for så er der en del ventetid.

    Og selv om vi ikke er mere end os selv, når den første ofte at spise sin pizza, før den sidste har fået lavet sin. Selvfølgelig er det nemmest hvis alle vil have det samme, så man kan dele.

    Men det problem har vi løst ved at laver flere områder på hver pizza, med forskelligt fyld:-)

    Ofte ikke særligt kønne, men pyt med det – smagen er himmelsk

    Alternativet kan også være at dele dejen i 8 stykker, så det bliver til mini-pizza. Det er også et hit hos ungerne.

    Selvfølgelig kan børnene få først, så de voksne kan hygge sig i ro og fred mens børnene leger. Det var vel også et godt tip!

    Hvis du er lidt doven, kan du bruge Nettos den bedste pizzadej (almindelig eller grov), den kan deles i fire, så der kan være fem stykker på stenen ad gangen (i hvert fald på vores). Det er smart! Og så får man ikke griset fingrene af ulækker hjemmelavet dej 😉

    Men når det nu skal være den bedste opskrift, så skal pizzadejen laves fra bunden, og så ved du jo samtidig også hvad der er puttet i.

    Ingredienser

    Du kan evt. erstatte 1/3 af melet med Durum/pizzamel, så du får en mere traditionel pizza.

    Lav pizzadejen

    Her kan det være rigtig lækkert med en god køkkenmaskine, der kan ælte dejen for dig, så du undgår alt for meget melklister på fingrene.

    Husk at tage lidt mel på fingrene, inden du hiver dejen ud af skålen, og drys lidt mel på bordet, ellers klistrer det hele sammen, og bliver for besværligt at arbejde med.

    • Udrør gæren det lunkne vand
    • Tilsæt de øvrige ingredienser
    • Ælt alt godt sammen til en smidig dej
    • Lad dejen hæve ca. 1 time i en oliesmurt skål
    • Ælt dejen godt igen, og del den i tre.
    • Pak dejen ind i folie, og lad den koldhæve i ca. 15 min i køleskab

    Dejen er holdbar et par dage i køleskab, og kan fryses ned til senere brug. Du kan evt. lave boller i passende størrelser til enkelte bunde, lige som din almindelige pizza pusher gør det 🙂

    Tomatsauce

    Det hele blandes sammen, og opvarmes til kogepunktet.

    Tilbehør/fyld

    Der er alle mulige former for fyld du kan bruge, kun fantasien sætter grænsen!

    En nem løsning til skinken, kan være den firkantede fra Netto der skæres i små tern, eller strimler, eller …

    Vores foretrukne ingredienser:

    • Skinke i tern/strimler
    • Kyllingestrimler
    • Kebabkød
    • Peperoni (eller spegepølse)
    • Majs
    • Salat
    • Agurk
    • Tomater
    • Peberfrugt
    • Masser af revet ost
    • Hvad-som-helst
    Store eller små pizzabunde, du har sikkert ikke plads til alle i første omgang, men det afhænger jo af pizzastenens størrelse

    Forberedelser

    • Tænd grillstarteren med moderat mængde kul.
    • Skær de valgte ingredienser ud, og arranger så det er til at designe sin egen pizza
    • Rul dejen ud til passende mangekanter (evt. rund), og dæk til med et viskestykke. Bundende kan til at starte med IKKE stables, medmindre der er noget imellem (f.eks. bagepapir), så masser af bordplads er påkrævet!

    Tilberedning

    • Fordel kullene over hele bunden af grillen i et tyndt lag. Hvis der er for mange kul, bliver pizzaerne nemt sorte.
    • Læg risten på, og placer pizzastenen i midten. Læg låget på, og lad pizzastenen blive godt varm.
    • Først bages pizzabundende på den ene side. Pas på med ikke at give dem for meget. Hvis grillen er meget varm, går det hurtigt.

    Husk at beholde bagepapiret på pizzadejen, ellers klistrer de fast til stenen.

    • Put ønsket fyld på de halvt bagte pizzabunde, og placer dem på pizzastenen, en ad gangen. læg låget på, og vent 5-8 minutter – vær meget opmærksom!

    Hvis det tager længere tid, er der for lidt kul på, eller der er for meget fyld på. Det kan også være det tager lidt længere tid om vinteren!

    Her er før billedet, med fyld på, og masser af ost … … og efter billedet, hvor skorpen er sprød, ingredienserne varme, og osten lækkert smeltet omkring alle ingredienserne.

    Forberedelsestip

    Når pizzabunden har fået den første omgang på grillen, kan de fryses ned Hvis man laver en stor portion dej den ene gang, kan man spare en del tid næste gang.

    Alternativt kan dejen laves om formiddagen, og bages 10 min ved 160° i almindelig varmluftovn først.

    Så kan de stå i køleskab, og er klar til fyld og grill, når de skal bruges.

    God fornøjelse / bon apetit

    Morsø Forno Udeovn

    Godt nok er jeg inkarneret Weber Grill Mester, men da jeg så Mariannes kommentar, måtte jeg lige undersøge hvad det var, og jeg er meget fristet til at prøve sådan en sag.

    Det ser rigtig lækkert ud, og utroligt nemt. Du bliver nødt til lige at se hvordan sådan en fungere:

    Weber gasgrill Q1000

    Weber gasgrill Q1200

    Weber vogn til gasgrill Q1000 og Q2000 modellerne

    Andet spændende:

    About Michael Bredahl

    Far til fem, passioneret Weber Grill mester og rødvinsnyder.

    Nu er det godt nok en “rigtig” grill du har lavet den på, tror du også det kan lade sig gøre på en Grill Forno fra Morsø ( http://www.morsoe.com/ )?

    Jeg er i sidste weekend blevet den heldige ejer af sådan en herlighed, da jeg havde fødselsdag. Nu tænker jeg vi skal afprøve den til at lave pizza på.

    Weber Pizzasten

    Intro til Weber Pizzasten:

    Er du en del af den gruppe af danskere, som efterhånden er fuldstændigt fanatiske når det kommer til at grille og elsker deres Weber over alt på jorden? (eller kan du bare godt lide at grille med Weber, fordi det er et pisse godt produkt?). Så har du her en udsøgt mulighed, for at lave nogle virkeligt lækre pizzaer på. Simpelthen ved hjælp af en Weber pizzasten. En Weber pizzasten fungerer akkurat ligesom en ganske almindelig pizzasten, men har dog den klare fordel for dig, at den er optimeret til webergrillen og rent faktisk er lavet af deres egne producenter. Altså et officielt produkt fra Weber.

    Psssst! Den ganske almindelige pizzasten, som du ser ovenfor, kan sagtens gå i Webergrillen! En mulighed! (Bemærk at din weber skal være 38 centimeter i diameter her, hvor linket i toppen af siden kun er 36 centimeter).

    Hvordan bruger man en Weber pizzasten?

    Som med alt andet, er der naturligvis mindst to forskellige fremgangsmåder. Den ene er, at du går ind i dit køkken og henter en ganske almindelig pizzasten. Denne placerer du i din weber, efter du har opvarmet kullene, så de er så varme som de kan blive. Dette er dog en fremgangsmåde, som minder ufatteligt meget om den du finder på forsiden. Derfor vil jeg her ikke skrive mere om denne.

    Den anden metode starter med, at du anskaffer dig produktet, som du finder ved at trykke på det blå link, som du finder lidt længere nede på siden. Der fortæller jeg lidt mere om produktet specifikt og om, hvor du kan købe det henne. Jeg vil dog allerede afsløre, at der er tale om en speciallavet original weber pizzaovn, som faktisk bare er en ekstra top til din weber. Denne ”top” placeres ovenover din almindelige webergrill, hvor du naturligvis allerede har forvarmet kullene i din grillstarter eller lignende. Stenen (befinder sig i toppen) varmes op på kullene i cirka 20 minutter. Derefter skulle den meget gerne have en temperatur på minimum 220 grader (nogle anbefaler at man rammer de 300+ grader, da det går en del hurtigere). Du placerer pizzadejen med fyld på din weber pizzasten og venter 10-12 minutter, hvor låget naturligvis er lukket (udover når du lige checker op på, om alt går som det skal – det er en god idé at gøre, i hvert fald de første par gange). Pizzastenen speciallavet til Webergrilleri kommer i to udgaver, hvor den ene er forholdsvist billig og samtidig fås til små 259 kroner, hvorimod den anden sniger sig op imod de tusind kroner (hvormed den også inkluderer meget andet). Den billigere finder du på følgende link: Wupti.com – Weber Pizzasten.

    -Og den dyre (men federe) længere nede af siden.

    Når denne tid er gået, skulle du meget gerne have en skøn og dejlig pizza, spækket med alt dit yndlingsfyld, klar til tallerkenerne. Alt sammen takket være din nye Weber bagesten. Måske endda en, der er lige så vellykket som denne?:

    Hvad gør den godt for?

    En Weber pizzasten er et godt valg af flere grunde. For det første er det naturligvis det mest optimale valg, hvis man alligevel er ejeren af en webergrill, som den jo passer perfekt sammen med. Samtidigt er en pizzasten super god, fordi den skaber et langt bedre produkt, hvor følgende tre faktorer er dem, som du vil mærke mest til i forhold til, hvis du bare havde lavet pizzaen i en ganske almindelig ovn.

    Pizzaen får en vanvittigt sprød og dejlig skorpe. Dermed slipper du for blødt, men dog så tørt brød og kedelige kanter, som man tit kan være uheldig med i en ovn.

    En lidt kraftig og ”brændt” smag, som grillmesteren allerhelst vil have sin mad. En sand smag af grill, bliver nu også føjet til din pizzas CV.

    Brødet i din pizza bliver langt mere luftigt, da gærcellerne bliver udsat for høj og konstant varme nedefra, der får dem til at sætte luftproduktionen inden i dit brød op til maksimum.

    I forhold til bare at putte pizzaen på risten på din grill, slipper du med en Weber pizzasten desuden for uheldige affærer, hvor pizzaen lige pludseligt er sort i den ene eller anden side. Altså får du alt i alt en noget større kontrol, når du laver pizza på grillen.

    Hvor kan man købe den henne?

    Hvis du gerne vil have fat i denne geniale opfindelse, som Weber pizzastenen nu engang er. Så finder du denne lige her på Wupti.com. Som du kan se, har denne ”Weber Pizzasten” en diameter på 57 centimeter, som meget gerne skulle passe til alle Weber kuglegrille med samme diameter (Så sørg lige for at checke, at du har den rigtige størrelse grill, før du får bestilt hjem).

    Produktet består af et mellemled, som praktisk talt bare er en pizzasten, som de andre du kan læse om her på siden. Den er dog trods alt lavet i materialet cordiette, som er ekstremt effektivt, når det kommer til at modtage og afgive varme. Derudover får du en bund i stål og et låg, som er porcelænsemaljeret med stålring og varmeskjold. Dermed er du altså fuldstændigt sikret, at din weber pizzasten bliver udsat for så meget varme fra kullene, som det overhovedet er muligt.

    Denne Weber pizzasten koster små 999 kroner, hvilket må siges at være en ganske fornuftig pris, hvis man går bare en lille smule op i produktets æstetik og gerne vil have noget isenkram af rigtig god kvalitet.

    Ekstraudstyr?

    Ja, selvfølgelig er der også lidt ekstraudstyr. Til din Weber pizzasten, kan du nemlig også få en super lækker Weber pizzaspade. Denne koster små 299 kroner og er lavet i rustfrit stål. Materialet og formen gør den yderst nem at rengøre. Samtidigt er den en del af serien Weber Style, hvor du blandt andet finder et pizzahjul og BBQ-tangsæt.

    Pizzaspaden har desuden målene 30 x 30 x 50 cm, der sammen med sit lækre håndtag gør den meget praktisk, når det kommer til at få din pizza til og fra grillen. Helt klart et oplagt valg, når du alligevel er så godt i gang med serien af produkter. Derudover er det værd at sige, at der er 2 års garanti på alle dele på dette produkt, hvilket vidner om, at producenten tror på at produktet holder til noget.

    Jeg håber på at du har fundet denne artikel og dette emne lige så interessant, som jeg har. Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller erfaringer du vil dele med mig, så er du meget velkommen til at skrive en mail til mig eller smide en kommentar lidt længere nede på siden.

    Fortsat god dag og god fornøjelse med pizzabagningen!

    Hej, meget fin side. Men – jeg har nu prøvet nogle gange at bage pizza i grill på Weber pizza stenen, og HVER gang oplever jeg, at pizzaen brænder kraftigt på nedenfra. Skal stenen olieres? Eller er den for varm? Eller. Det fungerer slet ikke!

    Jeg tror det er varmen den er gal med, fandt følgende svar her:

    “2. Mht. Weber’s pizzasten så er det vigtig, at den ikke bliver alt for gennemvarm, da varmen ophober sig i stenen, som desværre kan bevirke, at pizzaen bliver lidt for mørk i bunden.

    Et godt råd er, at komme stenen på grillen ca. 10 min. før du skal bage pizzaen, skal du evt. bage flere af, kan det være nødvendig at køle stenen lidt af imellem hver afbagning. :-)”

    Et andet forslag (kan nemt kombineres) fra samme side er:

    “Har du prøvet at putte godt med durum mel under bunden og evt på pladen?

    Det er nemt at børste af når den er færdig.”

    Prøv de to eller hør dig eventuelt omkring på Weberklubben eller Grillguru -> Begge forums, hvor du finder entusiaster med langt mere praktisk erfaring end undertegnede.

    Grill tilbehшr - Weber Pizzasten Ш365mmx10mm

    Weber Style™ Salt- og peberkvжrne, 19 cm

    Tangsжt 2-DELT SORT

    Weber Original™ Pizzaspade

    Weber Original™ Pizzahjul

    Bog SЕ ER DET GRILLTID

    Weber Original™ Marinadeglas m/silikonep

    Trekantet grillbшrste, 53 cm

    Weber Pizzasten/Rund

    Bag lжkre pizzaer i din kuglegrill

    Med den smarte pizzasten fra Weber kan du forvandle din kuglegrill til en bageovn. Nеr du bager pizza pе grillen, opnеr du en lжkker, sprшd bund og en let grillet smag.

    Du kan ogsе bruge stenen til at bage brшd og kager med - direkte pе grillen. Det giver en helt anden oplevelse end den traditionelle tilberedning i ovn. Oven pе bagestenen ligger en let bageplade i alminium, sе indsжtning og udtagning foregеr nemt og sikkert.

    Bagestenen fеs ogsе i en firkantet udgave.

    Solid kvalitet

    Bagestenen er lavet af cordierite, som ogsе anvendes i professionelle ovne. Det er en meget let kvalitet med hшj brudsikkerhed og temperaturbestandighed i forhold til traditionelle bagesten.

    For at passe bedst muligt pе din pizzasten, anbefales det at placere den i en kold ovn og varme den gradvist op, inden du lжgger den pе grillen. Sе risikerer du ikke, at stenen knжkker pga. pludselige temperaturforskelle.

    Produktdetaljer
    • Mеl sten: 10 mm * 365 mm
    • Vжgt sten: 1650 gram
    • Mеl bageplade : 1,35 mm * 350 mm
    • Vжgt bageplade : 350 gram
    Information og dokumenter:

    Log ind pе MIT XL-BYG og anmeld produkt

    Har du ikke brugernavn/password?

    Andre kunder kiggede ogsе pе disse produkter

    Pizzasten rektangulжr 30X44 cm

    Holmstrupgеrdvej 20, 8220 Brabrand

    CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk

    Telefontid: Man. - fre. kl. 9.00-15.00

    Holmstrupgеrdvej 20, 8220 Brabrand

    Еbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30

    Deep pan-pizza

    Kategori: Weber Camp

    Bland smuldret gær, vand og olie – gerne i en røremaskine. Tilsæt lidt af melet og rør godt. Bland salt og sukker i, og tilsæt mel under omrøring, til dejen er let at ælte – uden at klistre og uden at blive tør. Lad dejen hæve tildækket til dobbelt størrelse i ca. 45 min.

    Kom pizzasauce, fyld og godt med ost på.

    Tænd grillen op til mellem-høj direkte varme, sæt støbejernspanden i risten, og grill pizzaen ca.15-20 min. afhængig af mængden af fyld.

    Du kan også bruge denne bund til dessertpizzaer – tilsæt blot lidt mere sukker. Eller tilsæt kardemomme og kanel afhængig af, hvilket fyld der kommer på. Dejen bliver tærteagtig, og fyldet kan varieres efter smag.

    Eksempler på fyld til Dessertpizza:

    UDSTYR DER SKAL ANVENDES

    Støbejernspande til Gourmet BBQ System.

    Medlemmernes debat

    Rund pizza sten, virker ik rigtig

    • Buus
    • Indlæg: 8
    • 12-07-2011

    Hejsa herinde. Vi har flere gange, uden held. Forsøgt os med at lave pizza på vores runde weber pizza sten.

    Jeg bruger weber 57cm kugle grill til det. Pizza stenen bliver lagt i grillen, med det samme. Så den er godt varm, når pizzaen skal på.

    Bunden på pizzaen bliver helt sort, og smager af brændt mel.

    Synes også det er noget være bøvl at få pizzaen af den, medfølgene stålplade. Går ud fra at det er den måde, man skal gøre det på.

    Vi ruller dejen ud på køkkenbordet. Dejen har vi selv prøvet at lave. Der er tusindevis af opskrifter på nettet. Så prøvede en med alm. hvedemel. Den hævede i ca 20 min. Og dejen så fin og lækker ud. Med masser af mel,på dejen og på bordet. Så det ikke klister på nogle steder. Så ligger vi den over på den stålplade, som fulgte med pizza stenen. Derefter putter vi alt vores fyld på. Vi kan godt li masser af fyld :-)

    Så kommer problemet. Vi kan ikke få den af stålpladen, da den er klistret fast. Selvom vi også drysede mel på stålpladen, og dejen virkede ikke vildt klistret. For den havde også fået masser af hvedemel.

    Men træk, hiv og besvær. Får vi pizzaen, godt revet i stykker. Og over på pizza stenen. Som vi også havde drysset hvedemel på. (Det begyndte at "lugte" lidt)

    Efter ca. 15-20 min var pizzaen fædig = sort under bunden. Pizzaen smagte af L. Og det var en rigtig dårlig oplevelse.

    Det er sket et par gange før. Der brugte vi knap så meget mel. Men der var det helt umuligt at få pizzaen med alt fyldet, af den stålplade.

    Det kan sagten være vi gør noget forkert. Hos den lokale pizza-pusher. Har de jo sådan en "træspartel" som de smider pizzen på. Og rutsher den lige fint af, i ovnen. Fatter det ik helt. Men de lever selvfølgelig også af det :-)

    Har fået forbud af fruen, at lave pizza igen. Inden jeg finder ud af at gøre det rigtig :-(

    Go´ weber sommer derude.

    • Aastradsen
    • Indlæg: 1313
    • 12-07-2011

    • Transformer
    • Indlæg: 44
    • 12-07-2011

    Du har det bedste til gode!! Der findes ikke noget bedre end pizza på grillen!! Pers metode er uden brug af den medfølgende bageplade.. Det kan man også sagtens, men hvis man ikke har fx. pizzaspaden så bliver det lidt svært..Min metode er følgende: Læg pizzastenen på grillen, som du allerede gør, men pas på med for meget direkte varme under stenen.. Brug gerne indirekte varme eller cirkulær, hvor brikketterne ligger hele vejen rundt.. Herefter går du i køkkenet, hvor du ruller din dej ud, lægger den på et stykke bagepapir, klippet til, så det passer i størrelsen til bagepladen.. Bagepapiret med dejen lægger du på bagepladen, og derefter kommer du dit fyld på.. Selvom I er vilde med meget fyld, så prøv at lave en med lidt mindre fyld - vi har altid dej, tomatsovs, ost og derefter 2-3 andre ting på (løg, parmaskinke og gorgonzola fx.) Når den er færdig fyldt, så sætter du alupladen ud på stenen, og lader den bage i 10-12 min. Tjek bunden undervejs, så kan du se hvornår den er færdig:-)

    • SFJ
    • Indlæg: 1584
    • 12-07-2011

    Buus, du skal da ha´ din pizza - og den skal nok blive lækker når den kommer fra grillen.

    1. Brug cirkulær optænding, som Jane skriver. Det vil sige at du lægger de tændte briketter rundt langs kanten af kulristen i bunden af din grill. På den måde opnås den bedste fordeling af varmen, hvor din pizza både bliver bagt oppe fra og nede fra.
    2. Bagepalden der fulgte med din bagesten skal blive under pizzaen mens du bager. Derfor kan det være en god idé at købe en eksgtra hvis du kan finde det - så kan du have den næste pizza (eller brød eller kager eller hvad ved jeg) klar når første hold er færdige. Om du vil bruge bagepapir eller bare rigeligt med mel er vel hip som hap.
    3. Det vil være en god idé at lave dejen med den mel der hedder "00" eller "Tipo 00". Det er en meget fint formalet hvedemel, med et højt proteinindhold.
    4. Som Jane også skriver - pas på med fyldet. Det skal helst afpasses sådan at din pizza bliver færdig på oversiden samtidig med undersiden. Øvelse gør mester :-)

    Det var vidst næsten en gentagelse af Janes gode råd - men vi skal bare have dig ud til den grill og bage pizza i en fart! Glæder mig til at høre om resultaterne.

    • Buus
    • Indlæg: 8
    • 12-07-2011

    Mange tak for de hurtige svar. Kan godt høre, at jeg bare skal i gang igen.

    Men nu skriver i, at bagepladen skal blive under pizzaen, på stenen. Men er fidusen ikke, at pizzaen får den der lækre "stenovns" bund. Når den bliver bagt på en sådan sten?

    Der går det vel lidt af det, hvis man lader bagepladen ligge under pizzaen.

    Og til dig Aastradsen > Er der forskel på den Weber pizza spartel, og bagepladen? Tænker på om pizzaen nemt, rutcher af. For syntes nemlig at mine pizzaer, klistre til bagepladen. Selvom jeg føler, de har fået rigeligt med hvedemel.

    • Aastradsen
    • Indlæg: 1313
    • 12-07-2011

    Jeg laver pizzaerne i køkkenet sørger for der godt med durum under bunden, så smutter de som en leg op på pizza spaden

    Og fordi jeg ikke bruger pladen nå jeg laver pizza er fordi jeg elsker den sprøde bund når der bages direkte på stenen.

    Og jeg tror da helt bestemt der er forskel da spaden er beregnet til at flytte pizzaer med og pladen er beregnet til at bage pizza på.

    Når jeg bager brød/kager osv. bruger jeg altid pladen med bagepapir på

    • SFJ
    • Indlæg: 1584
    • 12-07-2011

    Mange tak for de hurtige svar. Kan godt høre, at jeg bare skal i gang igen.

    Men nu skriver i, at bagepladen skal blive under pizzaen, på stenen. Men er fidusen ikke, at pizzaen får den der lækre "stenovns" bund. Når den bliver bagt på en sådan sten?

    Der går det vel lidt af det, hvis man lader bagepladen ligge under pizzaen.

    Og til dig Aastradsen > Er der forskel på den Weber pizza spartel, og bagepladen? Tænker på om pizzaen nemt, rutcher af. For syntes nemlig at mine pizzaer, klistre til bagepladen. Selvom jeg føler, de har fået rigeligt med hvedemel.

    He he, der må jeg nok indrømme at du - måske - har en pointe. Jeg har ikke en af de nye sten med bageplade, så jeg bager altid direkte på stenen. Eller med bagepapir imellem - men som regel direkte.

    Men jeg er af den opfattelse at den tynde aluminiums bageplade ikke gør større forskel end hvis der var bagepapir imellem. På bagerierne bruger de jo også nogle store alu-bageplader (stik) til at bage brødet på, og det får da som regel den skorpe det skal have :-)

    Jeg har sådan en træ-spade til pizzaen, som jeg drysser med mel. Som Per skriver kan det være godt her at bruge durum, da det bedre kan tåle varmen. Spaden bruges både til at lægge pizzaen i grillen, og til at hente dem ud igen.

    • Buus
    • Indlæg: 8
    • 13-07-2011

    Har du et link, til en sådan træ pizza spade?

    Bliver da nød til at prøve igen. Kan næsten lave alt andet på min grill. Så skal en pizza sku ikke slå mig ud af kursen :-)

    • SFJ
    • Indlæg: 1584
    • 13-07-2011

    Selvfølgelig skal en pizza ikke slå dig ud af kurs. Jeg har sendt dig en PM med link til en spade magen til min.

    PS: Det er ikke fordi I andre ikke må få linket, men jeg vil bare gerne undgå at gøre klubben til en markedsplads :-)

    • Lasse Kristensen
    • Indlæg: 1
    • 13-07-2011

    Jeg arbejder hos Weber og har efterhånden lavet en del pizzaer ude omkring på demoer. Fik på en af disse demoer et godt råd af en pizzamand der har virket lige siden.

    Han sagde at man ikke skulle komme mere end 3-4 slags fyld på pizzaen.

    Det er der 2 grunde til:

    1: Fylder man mere på risikerer man at bunden bliver sort inden fyldet er bagt færdigt.

    2: Alt for meget fyld (især fisk) gør at væsken derfra kan ødelægge bunden så den sidder fast på pladen.

    Når jeg laver pizza har jeg ingen problemer med at lave den på pladen der ligger på pizzastenen og stadig få sprød bund. Man kan sagtens lave pizzaen direkte på stenen men så skal man bare være lidt mere "over" den så den ikke bliver sort.

    Men venlig hilsen

    • Gucci
    • Indlæg: 37
    • 14-07-2011

    Hejsa herinde. Vi har flere gange, uden held. Forsøgt os med at lave pizza på vores runde weber pizza sten.

    Jeg bruger weber 57cm kugle grill til det. Pizza stenen bliver lagt i grillen, med det samme. Så den er godt varm, når pizzaen skal på.

    Bunden på pizzaen bliver helt sort, og smager af brændt mel.

    Synes også det er noget være bøvl at få pizzaen af den, medfølgene stålplade. Går ud fra at det er den måde, man skal gøre det på.

    Vi ruller dejen ud på køkkenbordet. Dejen har vi selv prøvet at lave. Der er tusindevis af opskrifter på nettet. Så prøvede en med alm. hvedemel. Den hævede i ca 20 min. Og dejen så fin og lækker ud. Med masser af mel,på dejen og på bordet. Så det ikke klister på nogle steder. Så ligger vi den over på den stålplade, som fulgte med pizza stenen. Derefter putter vi alt vores fyld på. Vi kan godt li masser af fyld :-)

    Så kommer problemet. Vi kan ikke få den af stålpladen, da den er klistret fast. Selvom vi også drysede mel på stålpladen, og dejen virkede ikke vildt klistret. For den havde også fået masser af hvedemel.

    Men træk, hiv og besvær. Får vi pizzaen, godt revet i stykker. Og over på pizza stenen. Som vi også havde drysset hvedemel på. (Det begyndte at "lugte" lidt)

    Efter ca. 15-20 min var pizzaen fædig = sort under bunden. Pizzaen smagte af L. Og det var en rigtig dårlig oplevelse.

    Det er sket et par gange før. Der brugte vi knap så meget mel. Men der var det helt umuligt at få pizzaen med alt fyldet, af den stålplade.

    Det kan sagten være vi gør noget forkert. Hos den lokale pizza-pusher. Har de jo sådan en "træspartel" som de smider pizzen på. Og rutsher den lige fint af, i ovnen. Fatter det ik helt. Men de lever selvfølgelig også af det :-)

    Har fået forbud af fruen, at lave pizza igen. Inden jeg finder ud af at gøre det rigtig :-(

    Go´ weber sommer derude.

    Du har fået rigtig mange råd men et jeg ikke kan se er at du aldrig må bruge alm. hvedmel på alu. pladen da det brænder, men kun durum så er jeg sikker på det lykkes.

    • Hansens Opskriftservice
    • Indlæg: 40
    • 15-07-2012

    Jeg har lavet rigtig mange pizzaer på grillen og de findes ganske enkelt ikke bedre. Jeg har dog aldrig brugt webers bagesten, men et andet og billigere mærke (min nabo har webers bagesten, sjovt nok blev deres pizza også sort!!). Denne fremgangsmåder bruger jeg altid:

    Lav dejen i god tid. når briketterne er som de skal være lægges risten og bagestenen på og låget lukkes. mens du ruller dejen ud bliver stenen dejlig varm. Når du har rullet dejen ud, kommer du durum hvedemel på spaden og lægger dejen på, herefter tomatsovs (hjemmelavet), ost og det øvrige fyld, herefter direkte på bagestenen luk låget og nyd duften, efter ca. 10 min. løft låget og se til pizzaen, om den skal have mere.

    Herved har jeg altid laver perfektet pizzaer, brug ikke ståplade eller bagepapir herved forsvinder effekter ved stenen.

    Har du dej til overs, så sæt det i køleskan i en skål med låg, det kan holde sige flere dage i køleskabet, tag det ud så det bliver stuetemperatur, og du kan lave flere pizzaer på grillen.

    • dolisa
    • Indlæg: 1
    • 22-05-2013

    Har næsten lige fået en ny Weber gasgril der kan have 2 rektangulære bagesten. Jeg bager med en temperatur på ca 270 - 300 grader. Direkte varme. Bruger både metalplade og bagepapir. Det kan være svært at styre en rå pizza i den størelse uden en metalplade.

    Når jeg ruller dejen ud bruger jeg en del Durum mel under udrulning det er med til at gøre bunden sprød. Derudover er jeg enig med vedkommende der anbefaler en OO eller tipo OO Mel.

    Du har noget tilgode, Jeg er enig med den indlægsholder der udtaler at pizza lavet på grillen er bare det bedste. Så kan pizzariaerne rundt omkring bare komme an.

    Venlig hilsen Ole K

    • kuhlmann
    • Indlæg: 1
    • 27-04-2014

    hej.lige et spørgsmål, hvordan har i luft spjæld stående i top og bund.vh lars

    • ole hansen
    • Indlæg: 88
    • 28-04-2014

    hej jeg har haft det samme problem meget fyld det giver en ´våd´ bund også dejen vigtigste synes jeg gør som aastradsen eller se Gorm fra go´apetit på tv2. Det giver en god gennemgang af pizza SÅ SLUT MED OVER FYLTE PIZZA.

    • Mor Nina
    • Indlæg: 5
    • 19-07-2015

    Søgte på emnet, pizzasten og bageplade da jeg var frusteret over samme som forfatteren.

    Har nu efter at have læst råd og vejledning lavet 2 lækre pizzaer 4 slags fyld.

    Max lækkert, jeg må have en bageplade mere.

    Tak for jere input, bunden blev perfekt.

    Første pizza 10 min, anden 12 min på Spirit E320, indirekte, fuld skrue på 2 brændere.

    Ja, det er en genganger som den kære Webmaster lavede til perfektion, men ikke på grill (Hjemmelavet gourmetpizza). Så her kommer en altid sikker vinder – hjemmelavet pizza bagt på Weberen.

    En pizzaovn rammer minimum 350 grader (læs mere om pizza i egen pizzaovn i forummet), men har du ikke sådan en fætter til rådighed, så fortvivl ej – det bliver næsten lige så godt i grillen, med den rette fremgangsmåde. Målet at få grillen så varm som overhovedet muligt inden vi smider pizzaen på. Her ligger (næsten) hele hemmeligheden bag pizzabagning på grillen.

    Optænding af grill til pizza

    Med de rigtige tips er det faktisk muligt at få sparket din kuglegrill godt over de 300 grader. Tak for kommentarerne som er indarbejdet heri:

    1. Brug trækul, da de kan blive markant varmere end briketter
    2. Afmonter evt. askebakke og åben helt for spjældet – jo mere ilt jo højere temperatur
    3. Åben spjældet i låget og lad låget ligge lidt på skrå på grillen – igen for at få mere ilt ind og dermed opnå højere temperatur
    4. Brug en pizzasten eller lignende og lad den varme i grillen i minimum 15 minutter inden du smider pizzaen på

    Pris: Denne er naturligvis meget afhængig af fyld, så prisen her er for dej og fyld: ca. 30 kr. ingredienser.

    • 300 g mel tipo 00
    • 200 g durum mel
    • spsk salt
    • 10-12 g gær
    • 2 spsk olivenolie
    • Vand
    • dåse hakkede tomat
    • 2 tomater
    • grøn peber
    • løg
    • 2 fed hvidløg
    • 1 spsk frisk basilikum
    • 1 spsk frisk timian
    • 1 spsk frisk oregano
    • 1 spsk sherry vineddike
    • Salt/peber/sukker
    1. Gæren opløses i 3 dl lunkent vand. Tilsæt de to slags mel samt salt og olivenolie. Bland dejen sammen og tilsæt evt. mere vand til den føles passende.
    2. Ælt dejen meget grundigt i 10-15 minutter til den føles smidig og elastisk. Lad den hæve tildækket ved stuetemperatur i et par timer, eller natten over i køleskabet.
    3. Når dejen er hævet, deles den i 3-4 stykker og rulles tyndt ud som til en pizza.
    1. Put hele molevitten i en blender og smag til med salt, peber og sukker.
    Tidligere historie

    Mormormad: Grillkylling med råsyltet agurkesalat

    Næste historie

    Fish ‘n’ Chips

    Relaterede indlæg

    Grillet lyssej med timian, citronskal og BACON. 4. august 2010 | Webmasteren

    Grillet svinemørbrad med nudler, forårsløg, koriander og chili. 25. juli 2012 | Familiefaren

    Kommentarer

    Man kan med fordel fyre med trækul når man bager pizza i grillen. De bliver afsindigt varme og da der jo kun skal grilles i kort tid, ja så gør det ikke noget at de brænder hurtigt væk. Jeg fyrer godt op i dem hele vejen rundt langs kanten (ikke direkte under pizzasten da den simpelthen bliver for varm og brænder bunden.

    Når der ikke er en pizza på grillen, så sørg for at lade låget ligge skævt på så eksta meget ilt kommer ind til kullene. Man kan også med fordel tage askeopsamleren af weberen (hvis man har en model med en sådanne på) da det giver ekstra luftindtag fra bunden.

    På den måde kan du snildt på din weber op på 400C.

    Hej Kim, det lyder meget interessant! Jeg har kun fået den op på ca. 300 grader (der går mit termometer til) jeg har en Weber Performer 57. Har du et mærke du kan anbefale?

    Det ser godt ud! Jeg kan anbefale at købe 12% mel fra Lidl istedet for tipo 00. Man er vel lidt fedtet når det kommer til stykket :-)

    Protein indholdet er højere end i tipo 00, så man får en mere elastisk dej.

    Jeg har hørt, men ikke selv prøvet at man kan fyrer weberen op med træ, som skulle have temperaturen.

    Er “12 %” mel billigere end tipo 00? I øvrigt kan man ofte få 1 kg øko tipo 00 for ca. 12 kr. i fx Rema1000, det er til at betale – du siger træ? Altså almindelige fyrretræ eller lignende?

    december 3, 2014

    Det lyder lækkert:-)

    Hvilken olivenolie bruger du til retten?

    Og hvordan finder/vælger man en god olivenolie?

    Jeg kan ikke forstå, at alt skal smides.

    Smid bøffen på panden – det sprutter a.h.t. og rengøringen bagefter er besværlig.

    Smid en kommentar – jeg har nu valgt at skrive én, for jeg tror ikke, at min iPad har godt af at blive smidt med.

    Synd for en ellers god hjemmeside ?

    Med venlig hilsen

    Hej Ole – jeg er nok ikke helt med, er det vores lidt lette ordvalg du ikke er dus med?

    Er der et tip til gasgrill – min kæreste og jeg prøvede sidste weekend på en støbejernspizzasten på gasgrill – det gik ad H… til… Bunden blev meget meget sort, og pizzaen var uspiselig :-(

    Klaus er spot on maja;)

    Hej Maja, jeg laver pizza på min gas grill. Jeg har en weber q3000, jeg fyrer helt op for grillen og lader den blive helt varm. Pizzastenen er allerede inde i grillen.

    Når det hele så er varmt smides pizzaen på stenen (har dog kun en pizzasten af ja ehh sten). Lige når pizzaen smides på slukker jeg for den brænder det er nede under pizzaen så det kun er en meget varm sten der sørger for sprød bund og indirekte varme der laver pizzaen færdig. Det bliver super godt!

    En gang glemte jeg at slukke for den midterste brænder, det blev bunden noget sort af.

    Mega god opskrift. Brødet blev sprødt, og tomatsovsen var rigtig god.

    Det er første gang jeg har lavet det. Syntes det er rigtig nemt, at gå til.

    Jeg brugte trækul. De er nemme, at arbejde med og bliver rigtig varme.

    Vedr. gasgrill, så kan man også med succes “løfte”(vi brugere bare nogle staniol kugler) sin pizzasten så den kommer lidt væk fra risten. Dette gør vi, da vi ikke har så mange brændere at rutte med. Så bliver bunden heller ikke sort.

    Godt tip Nikolaj!

    Fuld skrald på temperatur.

    Gas alle brænde på og sluk den i midten når dejen kommer på stenen.

    Kul. Ja ud i siderne husk at åbne spejl i top og bund.

    Tip til at få den gode pizza form og luftige dej brug en rund metal skål vend den på hovedet og mel på og stræk tryk den ud. Kage rullen ødelægge det.

    Tak for tips Martin – lyder til du har ret godt styr på det! Også godt tips med kagerullen (eller uden) de rigtig dygtige kan gøre det med hænderne – der er jeg ikke helt endnu!

    Har lige købt en Weber pizzasten. Ligger jeg pizzaen direkte på stenen eller skal der et eller andet imellem. Når jeg kigger på billeder ser det ud som om der ligger et eller andet mellem sten og pizza?

    Hej Jens – til nogle sten er der en plade – sikkert lavet af aluminium – sådan én har jeg – men det betyder egentlig bare, at du lidt nemmere kan få pizza’en over på stenen – pladen leder varmen utroligt godt i øvrigt…

    Pizza grillen weber

    Our experts are grilling delicious food on authentic Weber Charcoal Kettles.

    Our Restaurant

    The Weber Grill Restaurant is the result of over 60 years of Classic Outdoor Grilling—from the people who invented the Weber Charcoal kettle grill. You‘ll taste the difference that decades of grilling expertise make. More than a steakhouse & BBQ, our chefs are the grilling experts for seafood and vegetable specials as well. Our secret: a commitment to using quality ingredients, innovative recipes, honed grilling technique, and Weber charcoal kettles. We are especially proud of our Hand-Cut Black Angus Steaks, Wood-Smoked Barbecue, Fire-Inspired Seasonal Entrees, Charcoal Seared Burgers and Fresh Grilled Seafood.

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...