четверг, 28 декабря 2017 г.

spareribs_grillen_weber

Glæsels BBQ-spareribs

Rør ingredienserne til dressingen sammen i den skål, du vil servere coleslawen i. Start med mayonnaisen, heri røres citronsaften, så cremefraichen og resten af ingredienserne. Snit hvidkål, gulerødder og bladselleri og put det i skålen. Vi mener, at en god coleslaw smager bedst, hvis ingredienserne er meget fint skåret i hånden, selvom det tager den tid, det nu tager. Du bestemmer helt selv, om rivejernet er løsningen for dig.

De krydrede spareribs stilles på langs i spareribholderen over indirekte varme og griller sammenlagt 60-75 minutter afhængig af, hvor mange sider du anbringer i grillen. De sidste 20-25 minutter af grilltiden pensles rigeligt med Glæsels BBQ sauce.

De krydrede spareribs stilles på langs i spareribholderen over indirekte varme og griller sammenlagt 60-75 minutter afhængig af, hvor mange sider du anbringer i grillen. De sidste 20-25 minutter af grilltiden pensles rigeligt med Glæsels BBQ sauce.

Serveres evt. med bagekartofler med lækkert hjemmelavet kryddersmør.

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Weber spareribholder; langskaftet grilltang; foliebakke; alufolie

Spareribs step-by-step

Spareribs er noget, alle elsker, og efter flere forespørgsler vil jeg her vise step-by-step, hvordan de lækreste spareribs laves på kuglegrillen. At lave ribs er en proces, der tager tid - der skal holdes øje med temperatur, benene skal krydres, pensles og røges således, at der bygges smag op i lag. Og dette kan varieres i det uendelige. Men alle processer er fantastisk hyggelige at kræse om.

Det første, der skal laves, er en BBQ-rub (krydderiblanding) samt en BBQ-sauce. Jeg kommer her med et forslag til en af hver, som alle kan lide - det vil sige ikke for stærke.

4 tsk hvidløgspulver

4 tsk chilipulver

2 tsk sennepspulver

2 spsk brun farin

1 spsk rørsukker

6 spsk brun farin

1 tsk habanero chili

Det hele kommes op i en gryde og koges op under omrøring. Simrer derefter i ca. 30 minutter.

Så skal der gøres ben klar.

Jeg fik min slagter til at skære fire fine sider ud.

Med en lille kniv løsnes sølvhinden og trækkes af.

Benene krydres med den rub, jeg startede med at lave. Pakkes derefter i folie og kommes i køleskabet, så smag kan trænge ind i kødet.

Efter tre timer i køleskabet (de kan sagtens ligge længere) kommes benene i ribholderen.

Kuglegrillen er gjort klar til den indirekte metode og justeres nu ind til ca. 110 grader. For at opnå den rette temperatur tilføres eller fjernes kul, eller man kan regulere top- og bundspjæld.

Benene kommes på grillen.

Der tilføres røg. Her er det Pecan røgflis, der bruges. Benene skal have ca. to timer ved 100-120 grader.

Her er benene efter to timer.

Så lægges de i folie - men først lægges smørskiver på, og der tilføres 1/2 dl æblejuice i hver pakke.

Benene pakkes helt ind.

Og så skal de ud på grillen igen i ca. halvanden time.

De pakkes derefter ud igen - her ses undersiden.

Ud på kuglegrillen igen i ca. 30 minutter, hvorefter der pensles med BBQ-sauce.

Grill tilbehшr - Weber Spareribs-/stegholder

bestik STYLE steakkniv og gaffel

Weber Style™ Salt- og peberkvжrne, 19 cm

GrillhandskePREMIUM STR. L/XL

Tangsжt 2-DELT SORT

Weber Original™ GBS Ristlшfter

Bog SЕ ER DET GRILLTID

GrillbшrsteTREKANTET 30 CM

Weber Spareribs-/Stegholder

Nemt til grillen

Den kombinerede spareribs- og stegholder fra Weber simplificerer tilberedningen af en sprшd steg eller spareribs pе grillen. Holderen er produceret i rustfrit stеl, der giver en god holdbarhed. Spareribs-/Stegholderen har fem aftagelige stеlbшjler, der kan vendes, sе de passer til bеde stege og spareribs. Der er plads til at grille fire sider spareribs eller йn stor steg ad gangen. Holderen lшfter kшdet over risten, hvilket betyder, at der kan cirkulere luft hele vejen rundt om kшdet. Det sikrer en lжkker, jжvn og saftig stegning. Holderen er meget rengшringsvenlig, da den tеler maskinopvask.

Holderen passer til Weber kuglegrill 57 cm og stшrre samt Weber Q3000/300-serien og stшrre gasgrill.

Produktdetaljer
  • 2-i-1 holder til spareribs og steg
  • 5 aftagelige stеlbшjler, der kan vendes efter behov
  • Udformet i rustfrit stеl
  • Stilrent design
  • Tеler maskinvask
  • Passer til Webers kuglegrill 57 cm og opefter, Weber Q3000/300-serien og de store gasgrill
Information og dokumenter:

Log ind pе MIT XL-BYG og anmeld produkt

Har du ikke brugernavn/password?

Andre kunder kiggede ogsе pе disse produkter

Regulator sжt t/performer t/10L FLASKE

Holmstrupgеrdvej 20, 8220 Brabrand

CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk

Telefontid: Man. - fre. kl. 9.00-15.00

Holmstrupgеrdvej 20, 8220 Brabrand

Еbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30

Spareribs med spidskålssalat

Ingredienser

1 portion amerikansk BBQ-rub

½ portion klassisk BBQ-sauce

30 g hasselnødde­kerner

3 spsk. hvidvinseddike

I køkkenet

Hiv hinden af benenes bagside – brug eventuelt en gammeldags, spids kartoffelskræller til at få fat i hinden med. Sørg for at få det hele med. Det er vigtigt at få fjernet hinden, da ribsene bliver både mere lækre at spise og nemmere at få møre.

Gnid herefter benene godt og generøst med rub’en. Nu er de klar til at blive lagt på røggrillen.

Skyl så spidskålen og krydderurterne, og slyng sidstnævnte. Skær kålen i kvarter, og fjern stokken. Snit det så fint. Hak hasselnødder, persille og purløg fint. Vend det sammen med kål, honning og hvidvinseddike. Smag til med salt og peber.

Ved grillen

Gør røggrillen klar til Minion-optænding: Fyld briketringen halvt med utændte briketter. Tænd 15-20 briketter i en grillstarter ved siden af, og hæld dem oven i de utændte, når de klar. Tilsæt røgchunks, saml grillen, og fyld vandkarret med vand.

Læg ribsene på grillristene – eller placér dem i en ribsholder, så de bliver røget jævnt, og du kan have flere på grillen ad gangen. Læg låget på.

Lad nu benene grille i cirka fire timer. Kig til dem undervejs – når kødet begynder at trække sig sammen, er de møre. Prøv eventuelt at trække lidt i dem for at vurdere mørheden.

Når benene er møre, skal du begynde at pensle ribsene med BBQ-sauce. Pensl dem løbende herefter, så saucen får lov at sætte sig. Servér med salaten.

Support (+45) 99 36 30 10

Nyt fra Weber Danmark

Grillmodeller

Grilltilbehør

Grillskole

  • Optænding
  • Grillmetoder
  • Kernetemperatur
  • Røgning
  • Grillsikkerhed
  • Vedligeholdelse
  • Grillkursus på Weber Grill Academy

Opskrifter

© Copyright Weber-Stephen Nordic 2014. All rights reserved.

Grilled Spare Ribs with Barbecue Sauce

Wrapped in foil, the spiced ribs oven-cook in intense heat; the foil locks in their moisture for supremely tender results. On with the sauce and over to the grill, and they're ready.

Source: Everyday Food, July/August 2007

The Food Newsletter

Great tips & recipes delivered to your inbox.

Ingredients

  • 2 slabs pork spare ribs (2 1/2 pounds each)
  • 2 tablespoons chili powder
  • Coarse salt and ground pepper
  • 1 tablespoon butter
  • 1/2 small onion, grated
  • 2 garlic cloves, minced
  • 1 1/2 cups ketchup
  • 1/3 cup cider vinegar
  • 2 tablespoons Worcestershire sauce
  • 1/4 teaspoon cayenne pepper
  • Oil, for grates

Directions

Variations

In step 2, stir in 1/2 cup packed light-brown sugar, 2 tablespoons molasses, and 1 tablespoon yellow mustard.

In step 2, stir in 1/2 teaspoon hot sauce (such as Tabasco) and 1/4 cup sugar.

In step 2, stir in 1 tablespoon chopped chipotle in adobo sauce and 1/2 teaspoon ground cumin.

Grillet spareribs med honning

Forberedelsestid: 20 min. - Tilberedningstid 40 min.

  • 1½ kg spareribs
  • 2 fed hvidløg
  • 5 spsk olivenolie
  • 3 spsk sojasauce
  • 3 spsk honning
  • saften fra 1 hel citron
  • 2 spsk brunt rørsukker
  • salt
  • ½ tsk cayennepeber

Gør hvidløgene klar og hak eller pres dem fint. Bland dem med resten af ingredienserne; olie, sojasauce, honning, citronsaft, sukker, salt og cayennepeber. Du vil nu have en lækker marinade, som du hælder over ribbenene. Lad med fordel marinaden trække i 2-3 timer.

Hvis du er til et tykt lag marinade, begynder du at grille kødet allerede nu. Vil du kun have smagen med, kan du med lidt held dryppe noget af det overskydende marinade af.

Steg ribbenene på en varm grill i ca. 20 min. på hver side, og så har du faktisk de lækreste spareribs.

Vend kødet allerede efter 15 min. på hver side, og giv et ekstra penselstrøg af marinade, for at få ribbenene ekstra lækre og smagfulde. Lad dem derefter stege 5 min. på hver side med det ekstra lag af marinade.

Serveres evt. med bagte kartofler og cremefraiche med krydderurter

Grillet spareribs med honning , 6.8 out of 10 based on 6 ratings

Grillet culottesteg – eller cuvettesteg

Gratis Grill Club!

Meld dig ind i vores Grill Club og få gode opskrifter

og nemme grilltips direkte i din indbakke!

Gratis opskrifter & inspiration

Meld dig ind i vores Grill Club og få gode opskrifter og nemme grilltips direkte i din indbakke!

Spareribs – Hjemmelavede American Barbeque Ribs

  • Søren (Grilltips)
  • On 5. maj 2015

Her er opskriften på spareribs, lavet helt fra grunden. Du skal selv blande din rub, lave en lækker barbecuesauce, og kæle for benene i hele 3½ time. Gasgrill, kulgrill eller ovn.

2 kg spareribs uden hinde (ikke for magre)

2 dl sød fransk sennep

2 dl ahornsirup

1 spsk løgpulver

1 spsk hvidløgspulver

2 tsk peberblanding eller kværnet peber

2 tsk sød paprika eller smoked paprika

2 tsk spidskommen

1 tsk groft salt

1 tsk sennepspulver

Uanset hvilken grill du benytter, gasgrill eller kulgrill, skal du holde en temperatur på 120-140 grader i mindst 3 timer, med indirekte varme. Brug kun rygetræ, chunks eller smuld de første 30 minutter*.

Du kan lave spareribs i både gas og kulgrill, eller i ovnen hvis du foretrækker det, så skal du dog bruge smoked paprika i din rub, for at få den rigtige smag.

Spareribs med hjemmelaver barbecue sauce

TILBEREDNING – Den nemme måde

Pensl ribs med ahornsirup og drys dem med rub. Pak dem i en foliepakke, der er tætsluttende, men med lidt luft for oven, så folien ikke klæber til oversiden af ribs. Læg foliepakken i grillen, på indirekte varme i 2 timer, ved ca. 180 grader.

Efter to timer pakker du ribs ud af folien, pensler dem med hjemmelavet barbecuesauce, og lægger dem på grillen, stadig ved indirekte varme. De skal nu have ca. 30 minutter, mens du pensler dem med barbeque sauce hver 10 minut. Så er de klar til servering.

TILBEREDNING – Den traditionelle måde

Sørg for at hinden der sidder på bagsiden af ribsiden er fjernet, du kan få din slagter til at fjerne den for dig.

Pensl ribsiderne med sød fransk sennep og drys dem med rub. Nu skal de i grillen i en time, hvorefter du vender dem og giver dem yderligere en time. Hvis din grill har flere etager (rygegrill) kan du med fordel også skifte plads på ribs, så alle stykker får lige meget varme i løbet af de første to timer.

Når ribs har fået 2 timer skal de have en nu coating. Læg hver ribside i et stykke folie, pensl begge sider med ahornsirup og pak folien omkring, med efterlad lidt luft, så folien ikke pakkes stramt omkring benene. Nu skal de have yderligere en time ved samme temperatur.

Efter en time i folie, pakker du ribs ud, og pensler dem med din hjemmelavede barbequesauce.

Nu skal de i grillen igen i 20-30 minutter, mens du pensler dem hvert 10 minut.

Nu er dine hjemmelavede barbecue spareribs klar til servering.

Gastromands pulled pork opskrift kom så og sejrede og er blevet læst mere end 1 mio. gange – ja der findes vel ikke længere en café i Danevang, der ikke serverer sin egen mishandlede udgave af pulled pork burgeren!

Porchettaen har længe lignet afløseren, men nu bliver den overhalet indenom – Gastromand forudser: Spareribs-epidemi!

Præcis som det var tilfældet med pulled pork burgeren, skulle der en dag eller to i sommerhus til for at vi kastede os over den ædle spareribs-kunst – og hvilken kunst det er – og hvilket smukt resultatet det blev!

Husk at fjerne hinden fra dine ribs…

Nettet blev afsøgt, men det var blogkammeraterne fra Grillkokkerier og Madfar, der leverede de afgørende tips og tricks – tak!

I overordnede træk blev processen som følger:

  1. Fjern hinde på bagsiden
  2. “Tryk blod ud”
  3. Dryrub natten over
  4. 1 time med røg
  5. 2 timer uden røg
  6. Spray med æblejuice og pak i sølvpapir med smør
  7. 1 kvarter med glace til sidst

Præcis som med pulled pork er det ikke særlig svært, det tager bare lidt tid – og du kan jo lige nå det, nu da sommeren nægter at overgive sig til efteråret! :)

If you boil your ribs, the terrorists win!

Det er i øvrigt religion om du bruger den ene, anden eller tredje slags ben, men prøv dig frem og smid meget gerne en kommentar med resutatet.

Omskrevet til opskriftform ser det således ud:

  • 2 rækker kamben
  • 1 portion rub
  • 100 g smør
  • 1 dl æblejuice - evt. blandet med lidt æbleeddike
  • 2 dl af din favorit-barbecuesauce
  1. Start med at fjerne hinden på bagsiden af benene - det gøres nemmest ved at skære et hjørne af hinden fri med en spids kniv og flå hinden af vha. noget køkkenrulle
  2. Tryk blodet ud på bagsiden af benene og tør af
  3. Smør benene ind i rigeligt rub
  4. Dæk til med film og lad hvile natten over i køleskab
  1. Ca. 4 timer før servering tages benene ud af køleskabet og der tændes op i grillen med ca. ½ grillstarter
  2. Placer kullene, så grillen er klar til indirekte stegning
  3. Hæld noget røgtræ udover kullene
  1. Placer ribsene direkte på risten i midten af grillen
  2. Grill i en times tid under låg - tilføj evt. ekstra røgtræ undervejs
  3. Grill herefter 2 timer under låg uden røg
  4. Spray (eller pensl) evt. med æblejuice undervejs
  5. Tag ribsene af grillen
  6. Pak hver række i sølvpapir sammen med et par klatter smør indtil 15 før servering
  7. min før servering tages ribsene ud af staniolen
  8. Smør med rigeligt barbecuesauce på begge sider
  9. Grill i ca. 15 min.
  10. Ønsker du dine ribs klistrede, så smør med ekstra barbecuesauce 5 min. før tid

Giv benene rigeligt med røg…

Smør har sjældent skadet…

Du serverer selvfølgelig ribs’ene sammen med verdens bedste coleslaw

Velbekomme! Du skal naturligvis være velkommen til at hjælpe spareribs-epidemien på vej ved at dele opskriften på facebook mm. :)

Tidligere historie

Maaemo – min norske forelskelse #1

Næste historie

Maaemo – min norske forelskelse #2

Relaterede indlæg

Grillgratinerede rødløg AKA Verdens bedste løg. 29. juli 2011 | Webmasteren

Mormormad: Karbonader med grønærter og gulerødder. 15. oktober 2012 | Familiefaren

Kommentarer

september 24, 2013

Revlsben. Siger det bare. Meget bedre og voldsomt undervurderet.

Spareribben var her vel teknisk set først?

september 24, 2013

Tak for tippet Katja – det skal klart prøves næste gang:)

september 24, 2013

Herligt. Hvad med en ovn-udgave til os det ikke har mulighed for at grille? ;-)

september 24, 2013

10 min. med smokegunen

Små 2 timer i ovnen

1 time i staniol

15 min med glace

Jeg prøvede opskriften i sidste uge og det var fantastisk! BBQ saucen er jo genial! Brugte naturligvis dobbeltglace. Klistret, men det er prisen for noget der er SÅ lækkert!

Jeg var doven og lavede det i ovnen, varmluft ved 200 grader. Og det blev super godt, men måske lige til den tørre side. Hvilken temperatur vil I anbefale?

Og tak for den mest inspirerende madside!

september 24, 2013

Det er kanon. Plejer selv at grille dem 3-2-1, altså 3 timer med røg, 2 timer i folie og 1 (en halv måske kun) tilsidst med glace. Men det kommer jo an på temperaturen i grillen og størrelsen på rack’sne.

Og husk – If you boil your ribs the terrorists win!

september 24, 2013

Klassecitat Anders! Håber det er ok, jeg stjæler det til indlægget;)

september 24, 2013

Synes nok at ribs har været på barometeret længe, men lad os endelig håbe på en revival.

Når folk smager ribs der er kælet lidt for, så vil de elske det!!

Må jeg anbefale en god oversøisk vin, der har en anelse frugtmodenhed i smagen. En god Pinot Noir fra Californien plejer at sidde lige i skabet til!!

september 24, 2013

Enig Frederik, Ribs har været derude længe, men du ved jo nok, at findes det på Gastromand, så er det allemandseje :-)

Jeg ville forøvrigt foretrække en oversøisk Zinfandel (eller den italienske udgave Primotivo) til mine Ribs. Synes der skal mere spark til end hvad en PN tilbyder (men mine ribs er også så springfyldte af smag at det kan være nødvendigt med lidt modspil).

september 24, 2013

Vi er helt enige om at de har været around længe (men det har de fleste klassikere jo sjovt nok), men de seneste år har Pulled Pork stjålet spotlyset, så nu er det tid til at rette det mod ribs’ene! :)

Ligesom Kim, ville jeg nok også foretrække noget med lidt mere spark i – umiddelbart tænkte jeg californisk Cab.

Men jeg er da åben for et godt bud på den perfekte pinotpartner Frederik…?

Skal grillen ligge omkring samme temperatur under hele seancen? Og i så faldt hvilken?

Min grill lå mellem 120 og 150 grader under hele seancen:)

Jeg har helt sikkert også et soft spot for gode ribs, og sværger til kamben! Jeg synes dog ikke at forkogte ben er fy.. Ingen tvivl om at 6 timer på grillen med røg osv. gør benene godt. Men har du kun en time til rådighed, så synes jeg at kogte ben er fantastiske, især med den rette barbequesauce!

Jeg har en god og nem sauce som faktisk minder ret meget om Glæsels, men jeg savner måske et frækt og anderledes alternativ… Nogen anbefalinger?

Jeg har endnu ikke prøvet at forkoge mine ribs – jeg frygter simpelthen den fade smag af kogt gris! :)

Til dem som ikke gider bruge 4 timer….. fuld gas på grillen – indirekte varme i ca. 1 time med barbecue sauce på fra start (bare køb en færdig BQ sauce fra supermarkedet) – 15 min inden de er færdige, får de lige en omgang mere med barbecue saucen. Ribs skal naturligvis ikke forkoges, de skal være ferske.. :-) Det er et sikkert hit hver gang. – Velbekomme

oktober 17, 2013

Jeg bruger en metode som BBQweb.com foreslår. Brug store flotte kamben, jo større jo bedre. Befri dem fra hinde og puds eventuelle fedt klatter af. Smør dem ind i sennep (beauvais klassisk sennep er bedst til denne opskrift) og krydderi (jeg bruger en blanding af puddersukker, løgpulver, hvidløgspulver, paprika, oregano, salt peber) og lad dem så hvile et par timer på køl.

Imens kan man snuppe en pilsner og lave bbq saucen, som består af æble juice, æble cider eddike, ketchup, et hakket løg, puddersukker, worchester sauce, hvidløg og hot sauce (jeg bruger tabasco). Blanding er meget tynd og flydende. Det hele skal op i en alubakke eller kasserolle der må komme med på grillen.

Smid derefter det hele på grillen, benene i indirekte og saucen direkte over kullene. (og brug for himlens skyld rigtige trækul, det smager og lugter altså mere rigtigt!) Temperaturen mellem 100-150C*. Derefter skal da have 2-3 timer, hvor man smider mere lidt røgflis på hver halve time og smører bbq saucen udover benene. Som tiden går koger saucen ind og glacen på benene bliver tykkere og tykkere.

Det er altså en opskrift der fungerer!

Jeg har rigtigt gode erfaringer med at forberede spareribs i sovs vide og lade dem køle af i køleskabet… Når de så bliver stegt falder kødet næsten fra benene :-)

februar 13, 2015

Jeg er midt i at lave denne ret ( skal grille benene i dag ), jeg fjernede hinden på rækkerne i går inden jeg gav dem rub for at lægge dem på køl natten over. Jeg kunne trække en hinde af forholdsvis let men jeg synes stadig det så ud til at der var en meget hinde tilbage, kan det passe? eller skal den også fjernes? Det skal lige sige at jeg forsøgte på den ene af rækkerne men det blev sgu lidt noget grat…

februar 13, 2015

Jeg er midt i at lave denne ret ( skal grille benene i dag ), jeg fjernede hinden på rækkerne i går inden jeg gav dem rub for at lægge dem på køl natten over. Jeg kunne trække en hinde af forholdsvis let men jeg synes stadig det så ud til at der var en meget tynd hinde tilbage, kan det passe? eller skal den også fjernes? Det skal lige sige at jeg forsøgte på den ene af rækkerne men det blev sgu lidt noget grat…

Ville det være totalt helligbrøde at give benene 2-3 timer ved 120-150 grader i ovnen og så lige give dem 5-10 minutter på hver side på grillen med godt med marinade på?

Jeg skal nemlig lave en stor portion af disse ben, og det virker bare lidt nemmere på denne måde.

Hej Mads, du kommer nok til at mangle røgsmagen, som efter min mening er halvdelen af krydderiet.

Har du overvejet en rib-rack, det giver plads til lidt mere på grillen. Alternativt har jeg også haft nogenlunde held med at rulle ribs – se evt her. http://bbqpitboys.com/recipes/standing-st-louis-spare-ribs#.VwYfbU1f2Uk

Det giver også plads til en del mere.

Røgsmagen kunne komme fra en smoke-cup, da det er en (tør jeg sige det?…) gas-grill, jeg ejer. Alternativt kunne man vælge en grillmarinade med en lidt røget smag.

Nogen kommentarer til tiderne eller varmen i ovnen?

Generelt tager køb bedst imod røgsmagen når det er ferskt så måske du skulle starte og slutte på girllen? :)

PS. Der er ingen skam i at bruge gas – kul er yesterday;)

Heej alle sammen, jeg kunne godt tænke mig at lave de her ribs, for min skyld må de gerne være gillet i 4-5 timer, hvis de blir bedre af det ! men vil rigtig gerne lave min egen Rub, har selv tænkt på følgende ingredienser :

Vil putte rubben på minimum 6-8 timer før grilning.

Men hvad med en hjemmelavet sticky barbeque Marinade, tænker selv noget med honning, chilli, sennep, hvidløg.

Men har aldrig lavet en hjemmelavet før, og synes de fleste opskrifter, er alt for tynde.

Nogen der har en god sticky marinade, de kan anbefale og forklare fremgangsmåden .

Jep – glem ALT om Jensens – det tager det meste af dagen, men er så absolut indsatsen værd!!

Jeg takker så mange gange for denne opskrift (ikke den første jeg fr herfra og bestemt ikke den sidste) – altid top quality og gastronoms er blevet go-to siden når noget skal gøres ordentligt – mange tak – keep up the good work

Øh Gastromand … DYA :-)

Man kan åbenbart ikke rette i sit indlæg… Håber det giver mening alligevel ?

Vi kender det alt for godt;) Det gav fin mening og vi værdsætter de pæne ord!

Synes jeg så webmaster skrive at kulgrill er yesterday.

Meeeen jeg må ha læst forkert;-)

The times are changing… ;D

Ved godt det nok er blasfemisk, men rub’en er en tand for stærk til mig, hvad er jeres forslag? Har hidtil kun prøvet den med pulled pork. Jeg tænkte at undlade cayenne peber og kun bruge halvdelen af chillien.

Vi lavede ribsteaks med denne opskrift til en hyggelig aften med gode venner.. Det var en kæmpe succes. Dog fik de slet ikke så lang tid i weberkuglegrillen. Jeg brugte Jensen barbecue marinade til sidst.

Ordene omkring bordet var er der flere tilbage, de er godt nok lækre. Uhmm man kan slet ikke stoppe med at spise dem.

Spareribs grillen weber

07.11.2009 Autor: Tim Rubrik: Fleisch

Aus der Sendung “Tim Mälzer kocht!” 7.11.2009, 15:30 Uhr, ARD

  1. Rinderrippen mit Salz und 4 l Wasser in einen Topf geben und 2 Std. kochen. Die übrigen Zutaten in einer Schüssel verrühren.
  2. Rippen auf ein Backblech oder in einen flachen Bräter geben und mit der Hälfte der Sauce bestreichen. Im heißen Ofen bei 200 Grad auf der unteren Schiene ca. 30-40 Min. braten (Umluft nicht empfehlenswert).
  3. Nach 15 Min. erneut mit etwas Sauce bestreichen.
  4. Die Rippen aus dem Ofen nehmen und kurz vor dem Servieren nochmals mit Sauce bestreichen.

Auf dem Bild ist auch noch der Caesar Salad zu sehen. Der hat es aber leider nicht mehr in die Sendung geschafft. Aber das Rezept gibt es hier und das Video dazu nach der Sendung in der ARD MEDIATHEK.

Jede Sendung gibt es nach Ausstrahlung für 7 Tage in der ARD MEDIATHEK.

(Aus: “Tim Mälzer kocht!” ARD, Samstag, 7.11.09, 15:30 Uhr / mit freundlicher Unterstützung von essen&trinken Für jeden Tag, Fotos: Matthias Haupt )

Huch, keine Kommentare mehr hier? Stimmt. Aber hier geht’s zum Gästebuch.

www.grillguru.dk

Hvis man skal gøre noget, skal man gøre det ordentligt

Tilberedning af spareribs

Indlæg: 8

Tilberedning af spareribs

Har læst lidt forskellige ting på nettet og det gør mig mere forvirret. Skal de i ovnen inden, skal de have direkte eller indirekte varme, skal de have lang eller kort tid.

Indlæg: 873

Outdoor Chef City.

"Det tager et øjeblik at lære at grille, men en livstid at mestre." Geografisk sted: Vejle

Re: Tilberedning af spareribs

"Det tager et øjeblik at lære at grille, men en livstid at mestre."

Indlæg: 8

Re: Tilberedning af spareribs

Indlæg: 499

2 stk Dancook 57 cm kuglegrill

ProQ Excel 20 BBQ Smoker

Char broil Big Easy

Char broil Big Easy Smoker Roaster & grill Geografisk sted: Danmark

Sv: Tilberedning af spareribs

Indlæg: 1530 Kontakt:

LH Pizzaring (2012-)

STUFZ burgerpress (2012-)

Funktionsdesign' Flæskeholdere (2012-)

1 x Auplex XL Kamado (2013-)

1 x Auplex mini Kamado (2013-)

1 x Cobb Easy to go m/tilbehør (2014-)

1 x Funktionsdesign keb'on (2014-)

1 x Broil King Regal 420 (2015-)

1 x Monolith Kamado Classic (2016- )

1 x Charbroil x 200 to go grill (2016 - )

1 x Køleskab ombygget til røgovn (2015 -)

+ diverse små grille/røgovne mv :-)

+ div små grille og masser af tilbehør

Weber Q200 (2009-2016)

weber smokey mountain cooker (2011-2014)

weber rotisserie (2011-2014 (er hos svigermor :-) )) Geografisk sted: Gørding

Tilberedning af spareribs

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 27 gæster

  • Boardindeks
  • Alle tider er UTC+01:00
  • Slet alle boardcookies
  • Holdet
  • Kontakt os

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited

Danish translation & support by Olympus DK Team

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...